2777
2789

من همیشه با خودم فکر میکنم اگه بیکار باشم قالی بافی میکنم😍😍😍 اگه سرعتتون خوب بشه پول نسبتا خوبی میتونید در بیارید و توی دیوار بفروشید. همچنین من چند تا پیج بافتنی دیدم چقدررر کاراشون خوشگل و البته گرون بود اونم خیلی درامد داره ها اگه حرفه ای بشید. اگه تصمیم به انجام گرفتین برای منم دعا کنید دخترا انشالله سفرتون پر رزق و روزی باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالبافی مدرکشو دارم از کت وکول میفته ادم کار فوق العاده سختیه بافتنی که بازار نداره

ماهی آدم یه دونه قالیچه ببافه از کت و کول نمیفتی که همسایه ما قالی بافی میکنه و هر ماه فروش داره و دستش تو جیب خودشه. بافتنی هم این پیج رو برو ببین چقدر تقاضا داره

Yoruk. Handmad تو اینستا

ماهی آدم یه دونه قالیچه ببافه از کت و کول نمیفتی که همسایه ما قالی بافی میکنه و هر ماه فروش داره و د ...

چندتا مدرک دارم از دیپلم تا فوق دیپلم فرش بودم

کلا گردن دردم برام سخته

همش گردن و کمر درگیره

منم تابلو فرش میبافتم کرایه ای که دستمزدش خیلی کم میداد.خودممم بخوام ببافم بفروشم پول نخ و وسایلش زی ...

اونقدر نیست که چند بار پولتو جمع کن خودت وسایلشو بگیر و کم کم روی پای خودت وایسا. دستمزدتو چقدر میده؟ برای یه قالیچه؟

اونقدر نیست که چند بار پولتو جمع کن خودت وسایلشو بگیر و کم کم روی پای خودت وایسا. دستمزدتو چقدر میده ...

پارسال داشتم یه میلیون و 800داد ولی من کارای خونممم بود یه سال طول کشیدتا بافتم تابلوفرش بود نزدیک دو متر میامد..قالیچه نمیدونم..الان فکرمیکنم اصلا سود نداشت

😍الهی شکرت😍