2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ تجربه ای ندارم. حتی اگر دو ساعت فکر کنم بعد حرف بزنم بازم بعدش یهو پشیمون میشم.عقلم همیشه بعده حرفام کار میکنه😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

جلوی خیلی ازشراگرفته میشه....مثلا زنداداشم یه چیزی گفت من خیلی عصبانی شدم اومدم جوابشو بدم یه لحظه فکرکردم که چقدحرفش بی اهمیته خیلی گنده نیست جوابموقورت دادم یاجاهای دیگه

هیچ تجربه ای ندارم. حتی اگر دو ساعت فکر کنم بعد حرف بزنم بازم بعدش یهو پشیمون میشم.عقلم همیشه بعده ح ...

به نظرم برای خودت موقعیت های حساس رو مشخص کن از قبل آمادگی هاشو داشته باشی و بدونی چی باید بگی 

جلوی خیلی ازشراگرفته میشه....مثلا زنداداشم یه چیزی گفت من خیلی عصبانی شدم اومدم جوابشو بدم یه لحظه ف ...

چقدر خوب منم برام مهمه که اول فکر کنم بعد حرف بزنم جدیدا رفتم تو تمرین

خب آدم سالم آدمیه که خودخوری نکنه راحت حرفاشو بزنه حالا اگه یه جا اشتباه کرد دفعه دیگه تکرار نمیکنه

منظور خود خوری نیست منظور صبر کوتاه قبل از حرف زدن که ممکنه یه فاجعه به بار بیاره 

منظور خود خوری نیست منظور صبر کوتاه قبل از حرف زدن که ممکنه یه فاجعه به بار بیاره 

خب البته اگه یه موقعیتی هست که نیاز به صبر داره بله باید صبر کرد

اما من به شخصه با گفتن چیزایی که تو دلمه خیلی راحت ترم و زندگیم شیرین تره