2777
2789
عنوان

یلدای منحصربفرد

123 بازدید | 18 پست

ماهیچ سالی یلداتنها نبودیم یامهمونی بودیم یامهمون اومده امسالم باردارم یه بچه 5ساله هم دارم، تصمیم گرفتم یه گوشه خونه رو تزیین کنم خوراکی بچینم ویه جشن کوچولو بگیریم وکلی عکس، میدونم یلداقشنگیش به دور هم بودنه اما ان شالله سال های بعد جبران میشه کرد، شمابرنامتون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلدای کرونایی😐

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

برنامه اي ندارم ميخوام برم خيابون گردي🙄

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
منم همین تصمیممو داشتم اما میدونم اگ نریم دیدن پدر مادرامون خون ب پا میکننن😕😢

من هرازگاهی خونه مامانم میرم چون میدونم جایی نمیرن وکسی نمیادخونشون، اما شب یلدا برای اینکه فرق نذارم خونه اونا هم نمیرم

چرانمیتونی؟ نمیشه یه کیک بگیری تولد بگیری، دورهم که تولد قشنگتره

چرا کیکو میگرم ولی خب شبیه تولد نیست شبیه شب یلداییه ک حالا ی شمعم من فوت میکنم اون وسط

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
خوب یه تغییر خاص بدین که کلی هم خوش بگذره هم بخندین، البته منم میخوام امتحان کنم نمیدونم چی بشه

چه تغییری بدم، حوصلم نمکشه ک خب

فقط میخوریم جم میکنیم، میخابیم

همین

کاش بشه بریم خونه بابابزرگم