2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه بیاین

78 بازدید | 15 پست

سلام دخترم دوسال وپنج ماهشه میخوام ازپوشک بگیرمش ولی اصلا هرکاری میکنم توی دستشویی جیش نمیکنه حتی لحظه ای ک میدونم واقعاجیش داره میشینه نمیکنه نگه میداره.چکارکنم😔😔دختر اولیم اصلا اینطورنبوداخه

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

دعواش کن. زن دایی من انقدر بد اخلاق بود بچش جرعت نمیکرد اصلا جیش کنه😐 ولی شما در اون حد نباش

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه براش دسشویی فرنگی بگیر تو اون یاد میگیره جیش کنه چون راحته بزارش یه گوشه من دخترم یه سالش یدونه براش گرفتم میزارم جلو دسشویی منو میبینه اونم جیش میکنه البته تو روز شاید یکی دوبار

گناه داره😂

ملایم دعواش کن تا بفهمه جدی هستی😊 البته من مامان نیستم اینا رو از اطرافیانم یاد گرفتم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
گرونشم هست ولی من یه چیز ساده گرفتم این پلاستیک فروشیاو وسایلای دوتومنی میفروختن اینام دارن

آهاممنون.بخرم ببینم یادمیگیره پوشکم گرون شده شدید

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂
اگ فقط یبار جیش کنه تودستشویی تمومه😔

خب میدونی اگر تو این مواقع قربون صدقه رفتن جواب نمیده باهاش جدی باش و دعواش کن. اون موقع گوش میده. ولی بد دعواش نکنیاااا😨

آهاممنون.بخرم ببینم یادمیگیره پوشکم گرون شده شدید

اره دیگه بزرگ شده باید یاد بگیره بهش جایزه بگیر بزار انگیزه بگیره مثلا بگو اگه امروزو جیشتو بگی برات یه چیزی میگیرم موقعی که تو دستشویی جیش کرد حسابی تشویقش کن دختر من تو کاسش جیش میکنه بعد بلند میشه میگه جیش به خودش دست میزنه