اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۹ماه قبل بارداری باید تکمیلی داشته باشی نه بهت تعلق نمیگیره من تمام سونوهام و مطب رایگان بود برام و زایمانمم ۵۰۰تومن دادم بیمارستان خصوصی
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نه عزیزم ، دقیق نمیدونم ولی چندین ماه قبل باردارق باید بیمه کرده باشی ، فک میکنم ۶ ماه
۹ماه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
فقط میگن بچه بیارید نمیگن هزینه هاشو از کجا بیاریم😔 از بیمه البرز بپرس چون یادمه انگار ابجیم بیمه تکمیلی البرز کرده بود هزینه هاشو داده بودن هستن بیمه هایی مخصوص بارداری و زایمان
انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
یعنی ۹ماه قبل بارداری و ۹ماه بارداری که جمعا بشه ۱۸ماه؟
نه ۹ماه قبل بارداری یعنی ماه ۱۰باردار شی تعلق میگیره بهت