2777
2789
عنوان

اطلاعاتی راجب سایت 😂😂😂

77 بازدید | 8 پست

پر بازدید ها :

در درجه اول خیانت 

بعد موضوع شوهرم ال کرد شوهرم بل کرد

بعد اونایی ک فلانن بیان 

😂😐😂😂😂😂

گاهی تاپپیک های بارداری رو دیدم ک هیچ کس جوابشونو داد

گاهی شعر 

گاهی جک و سوتی 

گاهی حل مشکل 

گاهی متفرقه

گاهی داستان زندگی ک همه میگن دروغه داستان مورد نظر استارتر

واقعیت# _ تلخ _ سایت 

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

پر بازدید فقط اکیپ عنترا بریزن توش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملااا درسته👌

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

حالا داستان ما که راست بودو کسی نخوند درست... هیشکی هم گزارش نمیزنه ادم پاک شه ای بابا.... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

اینم یادت شد که همه واسه هم متاسفن 😂

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂