2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش کمردردداشتم خیلی زیاد

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

اخلاقم مثل سگ شده بود با همه دعوا داشتم.حساس شده بودم زود ناراحت میشدم و‌گریه میکردم.همش خابم میومد.خیلی پرتوقع شده بودم .بعدش فهمیدم ۸هفتمه 😐سه ماه اول همین علاعم بود حالت تهوع هم بهش اضافه شد

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
من اتفاقا پر انرژی شده بودم و پف کرده بود دستم حلقه اندازم نبود و درد پریودی داشتم ک بی بی زدم دیدم ...

منم روز ۱۴پریودیم درد لگن و کمر داشتم دکتر بهم گفته این ماه حتما باردار میشی ... میگم ینی اینا همش علائم بارداریمه؟؟ 

ینی منم الان نی نی تو دلم ؟؟ امروز روز ۱۵پریودیمه