2777
2789

بچه ها سر شب دخترم بعد از شام بهش حالت تهوع دست داد ولي بالا نيورد بعدش خوابيد يهو نصف شب بلندشد كلي استفراغ كرد،الانم بيدار شدم ديدم اسهال شده،دو بار از وقتي بيدار شده اسهال شده،اينم بگم يك ماهه از شير گرفتمش چون حامله م به نظرتون جي كار كنم خيلي نگرانم

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️

باید بره دکتر چک بشه ببرش مطب. 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مشکل تورو دارم.اما برا من دخترم الان بار هفتم بود از شهریور ماه که اینجور شد.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

دیدی چه حس بدیه یهو از خواب میپره و بالا میاره؟وای من میمیرم براش اون لحظه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

ببر پیش دکتر دکتر ویکان رستگاری یا دکتر کبگانی میلاد پر کرونا اونجان ولی فعلا ببر مطبشون.آب زیاد بده آب بدنشو از دست نده برای اسهال پودر ors طعم توت فرنکی بگیر بده بخوره.کته با ماست بده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شما دكتر نبردينش

نه ترسیدم از کرونا.اما شاید۲۰بار زنگ زدم به دکتر.دفعه اول بهش مترونیدازول دادن و دیمیترین که ضد تهوع هست.دفعه های بد فرستادنش مدفوعش رو آزمایش.این سری هم آزمایش خون و مدفوع ازش گرفتن‌ منتظر جوابم

تشخیص تجربی بنده بعد دوتا بچه میگه ویروسیه

تبنداره؟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

چی دادی خورده اینجوری شد.آبمیوه ندادی یا سرمانخورده دستشو تو دهنش نمیزنه.میتونه عفونت به ریه برسه استفراغ کنه اسهالم یعنی عفونتو دفع میکنه ولی باید دارو بخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه ترسیدم از کرونا.اما شاید۲۰بار زنگ زدم به دکتر.دفعه اول بهش مترونیدازول دادن و دیمیترین که ضد تهوع ...

ايشالا كه چيزي نيست دختر شماهم خوب بشه

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️