بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بنظرم ژنتیکیه اگه ژنشو داشته باشی بزرگ میشه وگرنه ابدا
ورزش اسکوات تاثیر داره ولی موقت ولش کنی برمیگرده
مثلا من خودم بالاتنم خوب نیس ولی هرچی چاق شم میده با.سنم و صورتم هرکاری میکنم سینه هام سایزشون بزرگ نمیشن
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂
کاملا معلومه منظورش چی بود😂 ولی اینکارو نکنید از لحاظ علمی ثابت نشده واسه بدن کلی ضرر داره بی اخ ...
او یس ولی نتیجه داد برا خیلیا منم دیدما
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
اون رابطه ضرر داره واسه با..سن نکن این کارو پر از مشکل هستش
یکی باید ب شوهر اولاخم بگه ک قانع نمیشه اصن
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه