2777
2789

بعد مدتها بهم پیام داد. دوستمه. و دوتامونم خانومیم و همکلاسیم بوده. من بدلیل کمک خدا وتلاشم الان شرایط بهتری ازون دارم از لحاط شغلی. بهم پیام داد و گف؛ 

چه خبر خوب شانس اوردی بابا خدا شانسو ب کیا میده. یادمه هیچی نمیخوندی تو دوران دانشجویی. چطوری تونستی موفق بشی؟ هی گف خوب کیف میکنی و چطوری ما ها بدبخت شدیم که درسمونم از تو بهتر بود.و...

بچها من هم مشکلات خاص خودمو دارم. ولی اون بنده خدا که نمدونه. بنطرتون چی جوابشو بدم؟ خ ناراحت شدم از حرفاش. واینم بگم کلا با همه همینجوریه نه فقط من

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط براش ارزوی موفقیت کن و بگو امیدوارم روزی انقدر خوشبخت و موفق بشی که خوشبختی و موفقیت دیگران ب چش ...

اینو بگم خوبه؟ واقعا خسته شدم هرجا منو میبینه ازین حرفا میزنه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
اصلا جوابشو نده. دوستای بیشعور منم از حسادت هرچندوقت یه بار پیام میدادن آمار منو میگرفتن بعد غیبشون ...

دقیقا همینه. 

فقط پیام میده اماربگیره

بو هرکس مشکلات خودشو داره خداروشکر که پیشرفت کردم عزیزم صدقه بزار دفع بلا بشه ایت الکرسی بخون اسپند ...

دوس دارم یه چیزی بگم بشینه سرجاش. خ ناراحتم میکنه هروقت پیام میده. 

از ترسش تو گروه دوستام نمتونم برم. چون پیش همه هم میگه اینحرفارو

جواب دادن نداره کلا بلاکش کن از زندگیت 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...