2777
2789
عنوان

چرا اینقدر تفکراتتون مرد سالارانه هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 66 پست
چرا مگه اخبار ندادی یه دختر رو با پراید دزدیدن تهران نگو کونگفو کار بود دو متر ماشین نرفته بود پیاده ...

من خیلی خوشم اومد نه شوهر که بتونه همه جا از خودش دفاع کنه اون موقع زن و مرد میشه برابر.

حرفات خیییلی حق بود 

من برام ی چیزی عجیبه🙄چرا همه میان میگن شوهرمون فلانه و فلانه و خیانت میکنه 

تالا نشستی با خودت بگی آقا من چیکار کردم ک بتونم ب خوب شدنش کمک کنم.... 😏💚

تاسف 🤦🏼‍♀️#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کوچمون یه زنه طبقه بالا مادر شوهرش بود شوهر و خواهر شوهر و مادر شوهر رفته بودن بزنن گرفته بود همشون رو زده بود فرستاده بود پایین اول شوهر رو کرده بود تو اتق بعد حساب اون ها هم رسیده بو د 

پرچم ها بالا 😂😂😂😂

منم متوجه این رفتارا هستم

خیلی وقتا خودمون زنا به هم رحم نمیکنیم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ورزش های رزمی تکنیک دفاع بهت یاد میدن هرچقدرم طرفت قوی باشه با تکنیک رزمی میتونی.

هزیزم من خودم رزمی کارم 

آبی کاراته دارم 

مشکی هاپکیدو که بخش بزرگش دفاع شخصیه 

اگه مرد تو حالت عادی باشه زن حتی یک تکنیکم نمیتونه پیاده کنه 😊 

دیدم که میگم 

قبول کنین زور بازوی مردو خانوما عمرا ندارن حتی اگه ورزیده باشن

هزیزم من خودم رزمی کارم  آبی کاراته دارم  مشکی هاپکیدو که بخش بزرگش دفاع شخصیه  اگ ...

عزیزم امکان نداره اگه رزمی کار حرفه ای باشی کسی بتونه اسیب بزنه .

استاد کاراته خودم جلو چشم خودم یه مرد قوی که مزاحم شده بود رو به زمین زد

سلام 🌷

چرا مگه اخبار ندادی یه دختر رو با پراید دزدیدن تهران نگو کونگفو کار بود دو متر ماشین نرفته بود پیاده ...

عزیزم شاید مست بودن اونا 😁 وگرن امکان نداره 

ن خودم حرفه ای رزمی کار  کردم 

از رو تجربه دارم میگم

مرد اگه به حال خودش باشه یه زن حتی نمیتونه دستشو از تو دستش بکشه😄

هزیزم من خودم رزمی کارم  آبی کاراته دارم  مشکی هاپکیدو که بخش بزرگش دفاع شخصیه  اگ ...

عزیزم به زور نیست که به بلد بودنه دست طرف رو یه جور تو هوا میگیرن میپیچونن که رباط هاش پاره بشه 

دفاع شخصی اتفاقا بیشتر خانوما میرن .

تو کوچمون یه زنه طبقه بالا مادر شوهرش بود شوهر و خواهر شوهر و مادر شوهر رفته بودن بزنن گرفته ب ...

استاد کاراته منم یه بار ی مرد قوی هیکل که مزاحم شده بود رو به زمین زد.

گف ی بارم شوهرش اذیتش کردع گرفته زدتش😑😂

سلام 🌷

مشکل اینه که تو جامعه ما زن ضد زنه،هر ایرادی تو زندگی باشه همه اول روشونو برمیگردونن سمت زن،میپرسن تو چیکار کردی؟ انگار واقعا تو مغزمون کردن که مردا عاری از هرگونه اشتباه هستن و ریشه هر مشکلی رو از زن میدونن

عزیزم امکان نداره اگه رزمی کار حرفه ای باشی کسی بتونه اسیب بزنه . استاد کاراته خودم جلو چشم خودم یه ...

اینا همه فانتزیای ورزشای رزمیه 😂 

اون مرده یا مرد نبوده یا نمیخواسته اسیب بزنه وگرنه اگه سر دعوا باشه اونجا سلام میداد استاد کاراته تو 😂 

خلاصه که با این تصور یه وقت نری مردیو بزنی 

نمیگم زنای ورزشکار قوی نیستن هستن اما در مقایسه با هم جنس خودشون 

من خودم برا مسابقات ک تمرین میکردم تو تمرینا همه دخترا رو زدم اما با عموم که تمرین میکردم حتی دستشو نتونستم برگردونم😂 این ضعف ورزشکار نیس 

قوت بازوی مرداست 

اینا همه فانتزیای ورزشای رزمیه 😂  اون مرده یا مرد نبوده یا نمیخواسته اسیب بزنه وگرنه اگه سر د ...

میدونستی چند درصد طلاق ها به خاطر کتک خوردن مردهاست.........

پس یکی بزنه میخورن البته اصولی 

میگم موافق نیستم فقط در حد دفاع