2777
2789
عنوان

کهیربعد زایمان

249 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

۱۱ روز زایمان کردم و دو روز  ک یهو بدنم کهیر زده و بشدت میخاره مخصوصا دست و پاهام کسی تجربه ای داره کمکم کنه نی نی هم شیر میدم

آمپول بتامتازون ضرر داره؟

اگه پماد یا هرچیز دیگه ای میشناسین بهم معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه یاد خودم افتادم.....شاید تو بدان فلفل و اذیت روی و الان بدنت حساسه....استفاده نکن.....من خودم اینجوری شدم بعد زایمان...رفتم دکتر آمپول و قرص داد زدم آروم شدم...یعنی دیونه شده بودم از شدن خارش

ببین من اصلا حساسیت نداشتم ولی بعد زایمانم بطور اتفاقی سیر خوردم و کهیر زدم!!مواظب باش چی میخوری همش از تغذیس.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

بعد از زایمان کلا بدن انگار یه جوری جوشش داره. حالا من یه عالمه جوشهای چرکی بزرگ زد بدنم. انگار که یه عالمه گرمی خوردی. به نظرم خاکشیر و انار و اینا بخور میره. الکی آمپول نزن