2777
2789
عنوان

من خیلی به نویسندگی علاقه دارم

525 بازدید | 23 پست

تو زمون مدرسه دبیر یه موضوع میداد شروع میکردم هرچی به ذهنم میرسیدمینوشتم...اکثرا داستان...یا مثلا یه مقاله همراه با تشبیه و تشخیص اینجورچیزا...یادمه همیشه دوستام تعحب میکردن ازنوشته هام...

الانم خیلی دوس دارم رمان یا داستان بنویسم...کلا دوس دارم بتویسم...حالا اکه راهکار خاصی یا چیزی میدونید ممنون میشم کمکم کنید...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

خب اگه علاقه داری بنویس دیگه ...منم زیادی مینویسم از بچگی البته من بعضی نوشته هام چاپم شد ...الان درگیر زندگی شدم کمتر مینویسم درمورد زندگینامه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نوشتنو خیلی دوست دارم.اکثرا هم اتفاقای روزانه مو می‌نویسم.ولی خیلی خلاقیت و تخیل ندارم.کاش جایی باشه که بشه آموزش دید

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
کلاس نویسندگی برو حتما

الان که شرایطش جور نیس ولی حتما میرم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

خب اگه علاقه داری بنویس دیگه ...منم زیادی مینویسم از بچگی البته من بعضی نوشته هام چاپم شد ...الان در ...

نمیدونم چه جوری چاپ کنم...

من رو هم به خودت اضافه کن من دوس دارم 😍

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
منم نوشتنو خیلی دوست دارم.اکثرا هم اتفاقای روزانه مو می‌نویسم.ولی خیلی خلاقیت و تخیل ندارم.کاش جایی ...

آره منم مینویسم روزانه رو...دوسال میشه

الان که شرایطش جور نیس ولی حتما میرم

مجازی هست 

کانال آن ها 

دوره‌ برخط (آنلاین) نویسندگی آذر ماه سوادآموز می‌پذیره. اشتهاش رو داشتین. خبر بدین.
#دوره_نویسندگی
@anhaaparat

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خيلی هم عالی 

فقط لطفا مثل اکثر رمان های ایرانی عاشقانه های خیالی و سخیف ننویس 

از آثار بزرگ یا آثری که از چشم ها دور مونده و ارزش داره استفاده کن 

کلاس برو 

موفق باشی عزیزم 

من‌ کلا کتاب ایرانی نمی خونم امیدوارم روزی بشه کتاب های ما هم مفید باشن و من دوباره بخونمشون

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
وبلاگ داری؟ اگه نداری درست کن و شروع کن به نوشتن

نه ندارم 

خيلی هم عالی  فقط لطفا مثل اکثر رمان های ایرانی عاشقانه های خیالی و سخیف ننویس  از آثار ...

ممنونم انشاالله

مجازی هست  کانال آن ها  دوره‌ برخط (آنلاین) نویسندگی آذر ماه سوادآموز می‌پذیره. اشتهاش ر ...

چه جوریه شما عضوش هستین