2777
2789

سلام 

من 7روز مونده به پری 

بی بی زدم منفی بود ☹️😢

خیلی ناراحتم

یعنی باردار نیستم؟! 

کسی بوده که قبل پری بی بی زده باشه و مثبت شده باشه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییللللییی زود زدی هفت روز این هورمون بارداری جوریه ک میزانش باید اونقدر بالا باشه ک توی ادرار خودشو نشون بده خیلی زوده تا نطفه تشکیل بشه این هورمون تو بدن زیاد میشه ولی ی هفته خیلی زوده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بستگی به لقاح داره برای یکی زوده برای یکی دیرتر من بچه اولم سه روز از تاریخم گذشته بود هاله انداخت ولی بچه دومم چهار روز مونده بود هاله کم رنگ افتاد شما خیلی زود زدی

برام دعا کنین که باردار باشم 🙏🙏

انشالله که باردار باشی ولی سعی کن الان اصلا بهش فکر نکنی و به خودت استرس ندی چون استرس خودش باعث تاخیر در بارداری میشه سعی کن تا موعد پریود سر خودتو گرم کنی و بهش فکر نکنی تا انشالله یهو ببینی عههه چند روز از پریودت گذشته و اصلا حواست نبوده و اونموقع بیبی بذاری و حسابی خوشحال بشی🤗

انشالله که باردار باشی ولی سعی کن الان اصلا بهش فکر نکنی و به خودت استرس ندی چون استرس خودش باعث تاخ ...

مررررسی عزیزم 

با اینکه نمیشه بهش فکر نکرد 

ولی سعی میکنم 

یعنی امکانش هست که زودتر از موعد هم مثبت رو نشون بده؟! 

از نظر امکان بله هست

از زمانی که لقاح اتفاق بیفته بدن شروع به ترشح هورمون میکنه و هرروز بیشتر میشه

بستگی به روز لقاح و سرعت رشد جنین هم داره

من از یک هفته جلوتر یه بی بی چک زدم تو ذهنم این بود که احتمالا زوده  تست کردم بعداز چندین دقیقه  خط کم رنگ بود وهرروز بی بی چک میزدم تا پررنگ ترشدنشو ببینم

روز موعدرفتم تست خون دادم ببینم بتا چقدره

دوروز بعد دوباره رفتم ببینم بتا بیشترشده یانه

دوروز بعدشم باز رفتم ببینم بیشترشده یانه

بیکاربودم هااااا

سرخود اینکارو میکردم😓😓

الان توصیه ام به تو اینه که خونسرد باش تا موعد پری بی بی چک نزن

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا