2777
2789
عنوان

ستایش خانم

1173 بازدید | 131 پست

@ستایش1234  

عزیزم کاربر مهرآبانم داستان طلاقش روگفت وشما بالحن خیلی بد و با اطمینان گفتی دروغه امکان نداره همچین طلاقیو باورنمیکنم،تا عکس ازشناسنامش نزاره،شناسنامش دست محضرداربود امروز اماده شده وگرفته شما چه ساعتی انلاین میشی،بگو که اون کاربرهم انلاین شه وعکس شناسنامشوبزاره،چون دلش روشکستی یادت نرفته گفتی تاپیک میزنم ازش معذرت خواهی میکنم❤منتظرتم دوست عزیز،

@مهرآبانم  

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

تاپیک بزن معذرت خواهی کن و تاپیک خودرا پربازدید بنما 😐😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

👏🏻👏🏻👏🏻

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان

تشویق بود

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اره واقعا چون توتاپیک پربازید ب شماتهمت دروغگویی زد

دقیقا منم به خاطر همین میگم چون تاپیک پربازدید بود و خیلیا تهمت ایشونو دیدن. اگه پربازدید نکنه تاپیک معذرت خواهیشو من حلال نمی کنم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اره واقعا چون توتاپیک پربازید ب شماتهمت دروغگویی زد

تقریبا تو همه تاپیکهای پربازدید یکی تهمت دروغگوی میزنه

بنظرم تحملتون را ببرید بالا

چون طرز فکرها و سبک زندگیا متفاوته

شاید از نظر اون واقعا دروغ بوده چون همچین تجربه ای در میان اطرافیانش نداشته

تقریبا تو همه تاپیکهای پربازدید یکی تهمت دروغگوی میزنه بنظرم تحملتون را ببرید بالا چون طرز فکرها و ...

نه عزیزم شما درجریان نیستی ایشون خیلی پیگیربودن و اطینان داشتن که دروغه وقول داده معذرت خواهیم بکنه 

تقریبا تو همه تاپیکهای پربازدید یکی تهمت دروغگوی میزنه بنظرم تحملتون را ببرید بالا چون طرز فکرها و ...

خب فقط در حد یه تهمت هم نبود ایشون بقیه رو هم ریپلای میکرد و میگفت این تاپیک دروغه و خیلی اصرار داشت که بقیه رو متقاعد کنه و تاپیک هم برام میزد تازه دوست گلم فرناز جون هم که از من طرفداری کرد برای ایشون هم تاپیک زد و مدام پیگیری میکرد و طعنه و کنایه میزد که پس چیشد ؟ دوستت شناسنامشو نذاشت که بفهمی دروغ میگه یا راست ؟

نه عزیزم شما درجریان نیستی ایشون خیلی پیگیربودن و اطینان داشتن که دروغه وقول داده معذرت خواهیم بکنه& ...

باشه 

ول کنید مجازیه

اگه ایشون دروغی نگفته که دیگه پیگیری لازم نیست

از معذرت خواستن و نخواستن این کاربر هم کسی نظرش عوض نمیشه

خیلیا باور کردن چن نفر هم باور نکردن

چون حالا یکی دو نفر حرف ایشون را نپذیرفتن دلیل نمیشه بیان معذرت خواهی

درد ودل کنید و اگه راهنمایی میخواهید جواب بگیرید و بگذرید

مگه چقدر اعصاب دارید که سر همچین مسایلی خودتون را درگیر میکنید

باشه  ول کنید مجازیه اگه ایشون دروغی نگفته که دیگه پیگیری لازم نیست از معذرت خواستن و نخواست ...

احتیاجی ب معذرت خواهی کسی نداره،چون چندبار پیگیرشد دوست داریم شناسنامرو ببینه عزیزم 

خب فقط در حد یه تهمت هم نبود ایشون بقیه رو هم ریپلای میکرد و میگفت این تاپیک دروغه و خیلی اصرار داشت ...

خوب بگه

فرقی به حالت کرد

دل گرفته ت بیشتر گرفته شد اره ولی وقتی یه چیزی را که خصوصیه عمومی میکنی تحملت را ببر بالا

بخدا اعصابت را نگهدار برا زندگیت نه خاله زنک بازی های بچه های سایت

به دخترت و اینده اش برس

احتیاجی ب معذرت خواهی کسی نداره،چون چندبار پیگیرشد دوست داریم شناسنامرو ببینه عزیزم 

عکس نذار الان ناراحتید بعدا باید پاک کنید

ولش کنید 

من موافق کارش نیستم حتی شاید تو تاپیک هم نبودم ولی خودتون را درگیر این چیزهای الکی نکنید 

حالا ثابت کنید چی میشه بنظرت