بچع ها من وقتی شبا یکم طول بکشع خوابم ببرع همش صدای قاشق و ظرف میاد از آشپزخونه یه بارم صدای محکم کوبیدن کابینت اومد کسی هم نبود تو آشپز خونه انگار یکی داره میگرده اونجا و خرابکاری میکنع بنظرتون جنه😟😟😟اخه آدمی نیست که خیلی ترسیدم اون شب بخاطر همین تلویزیونو روشن میزارم میخوابم دیر خوابم میبره از وقتی اون صداها میادد یک میرم جام ۴ خوابم میبره😭😭😭
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!