2777
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 156 پست
منم ديدمشون ترس نداشتم

وایییی چجوری دیدیشون

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی چجوری دیدیشون

يه شب ميخاستم برم دسشويي تو پذيرايي خاب بودم مامانم اينا اتاق

ازدسشويي ك اومدم برم سرجام بخابم ديدم مامانم ازبغلم رد شد تعجب كردم ك نگام نكرد يه جوري بود برگشتم ديدم هيشكي نيس

تو جامم ك رفتم دراز بكشم ديدم جلوي اشپزخونس

كلا زياد حس كردمو ديدم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
جن تو خونتونه ولی بد نیست اسیبی نمیرسونه نترس ازش بی ارازه و خیلی میترسه سعی کن نتر سونیش مشکل خاصیم ...

سلام عزيزم منم احساس ميكنم اشيا تكون ميخورن يا صدا ميدن

و ارادم خيلي جديدا كم شده

ميتوني راهنماييم كني؟