2777
2789

سلام

دوستم یه خواستگار داره که دارای بیماری صرع هست، چند نوبت باهاش بیرون رفتن و صحبت کردن... بیماریش رو قبول میکنه و میگه مشکلی با بیماریش ندارم، فقط مساله ای که فکرش رو درگیر کرده، اینه که شنیده،، داروهای ضد صرع، باعث اختلال جنسی و کاهش این حس میشن... لطفا اگه اطلاعی دارین، جواب بدید... اینم بگم که این آقا الان چهل سالشه و از پانزده سالگی داروی ضد تشنج مصرف کرده... آیا امکان داره ایشون حس جنسیش رو از دست بده؟! چون دوستم میگه تو این چند جلسه صحبت، احساس کردم که خیلی آرام و با عرض شرمندگی،، مشخصه که هات نیست... 

عزيزم بيماري صرع ي بيماري هست كه ممكنه هر لحظه تشنج كنه .... من برادر زن داييم ٤٠ سالشه اين بيماري داره اصلا سركار نبايد بره ، عصبي نبايد بشه، ناراحت نبايد بشه، رانندگي نبايد كنه، گاهي اوقات تشنج ميكنه .. دارو مصرف ميكنه اماااااا هر جا مير خواستگاري از ٢٥ ٢٦ سالگيش تا الان نميگن كه تا اين حده مثل خواستگار درست شما ميگن دارو مصرف ميكنه اكي هست و مشكلي نداره و تا الان كسي راضي نشده باهاش ازدواج كنه .... خدا ميدونه چه مشكلات ديگه اي داره كه به ما هم نگفتن در اين حد به مامانم گفته زن داييم 

در اين زمينه كه دوستتون گفته اطلاع ندارم.... اما ازدواج كردن با همچين ادمي اشتباه محضه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بيماري صرع ي بيماري هست كه ممكنه هر لحظه تشنج كنه .... من برادر زن داييم ٤٠ سالشه اين بيماري د ...

چون مریض حق ازدواج نداره؟

هر کی صرع داره باید مجرد از دنیا بره؟

منم صرع رو دارم

به نظرم شما درست نمیگین

چون مریض حق ازدواج نداره؟ هر کی صرع داره باید مجرد از دنیا بره؟ منم صرع رو دارم به نظرم شما درست ...

حق ازدواج داره اما بايد حقيقت و راستي مريضيشو به طرف مقابل كامل بگن، نه اينكه فقط بگن صرع داره .... بايد بگن دقيقا چه مدلي ميشه حالش ومراقبت هاي قبل و بعدش..... حق ازدواج داره كسي نگفته داره.... الان خواستگار اين خانم بايد درمورد موارد جنسي به اين خانم خودش بگه رو راست نه كه الان اين خانم خودش تحقيق كن

من بیماری صرع داشتم خوب شدم

منم همینطور

البت دارم دارو میخورم، ولی خداروشکر الان یکسال ۴ و ماهه دیگه خبری از بیماریم نیس😍😍😍

خدا تنها تنهایی است که هیچ تنهایی را تنها نمی‌گذارد 

وجود یک نوع بیماری در زن با مرد متفاوته، چون جایگاهشون متفاوته

و اینکه هر کس باید ببینه با وجود اون شرایط خاص میتونه با اون شخص زندگی کنه یا نه.

ولی...

اگر کسی از اول قبول کرد، تا تهش بمونه، وسط راه جا نزنه

همین اول راه که بله نگرفته از دختر، یا دختر بله نگفته به پسر، فکراشون رو بکنن، خیلی نامردیه که بعد از بله گفتن بزنی زیر حرفت

اون کسی که این نوع بیماری رو داره، از نظر روحی خودش دچار مشکل هست به اندازه کافی، وقتی هم طرف، اول قبول کنه و بعد بکشه کنار، داغون میکنه طرف رو

و این میشه حق الناس!!

مواظب باشیم

آب رفته گرچه باز آید به جوی/ماهی بیچاره اما مرده بود

حالا یه سوال؟؟

کسی هست داروی ضد تشنج بخوره و در مسائل جنسی دچار مشکل بشه؟؟🙈🙈

قرصایی مثل: والپروات سدیم، الپرا ۱۰۰۰، پراپرانول، لاموتریژین ۵۰

و اینکه، اگر کسی این دارو ها رو داره مصرف میکنه، خودش از نظر جسمی و خوراک، دچار مشکلی شده؟؟

عزيزم بيماري صرع ي بيماري هست كه ممكنه هر لحظه تشنج كنه .... من برادر زن داييم ٤٠ سالشه اين بيماري د ...

منظورت از همچین آدمی چیه؟ الان تو خودت عقلت سالمه همچین کلمه‌ای رو به‌کار بردی؟ فکر میکنی سالمی؟ کسی که تشنج بکنه یه روزی خوب میشه خب، ولی بعید میدونم زنی مثل تو بتونه سالم باشه.