2777
2789
عنوان

به نظرتون کدومش برای کار و پیشرفت بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 91 پست
اع😂😂😂😂تاپیکش روبزار بگو چه ساعتی دقیقا انلاین میشی ستایش لینک عکسوبزارم 

وای نه دوست ندارم باز یه تاپیک جداگانه براش بزنم 😑به قول خودت سهمیه ی تاپیکمو هدر نمیدم براش 🤣 به نظرت وقتی آنلاین شد تو یکی از تاپیکای قبلم عکسو بذارم و تگ کنم ستایش رو باشما ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

الان اشنایی پیداکردی😂تصمیمت وگرفتی؟

آره الان دیگه بیشتر نظرم به ونوس شد 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای نه دوست ندارم باز یه تاپیک جداگانه براش بزنم 😑به قول خودت سهمیه ی تاپیکمو هدر نمیدم براش 🤣 به ...

خودم تاپیک میزنم💪💪💪💪وایساااا الان تگت میکنم چون بمن گف دوستت عکسشوبزاره معذرت خواهی میکنم بعادنم میدم دوستام گزارش بزنن مشکلی نیس

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
الان اشنایی پیداکردی😂تصمیمت وگرفتی؟

عزیزم من ی رشته ی پیراپزشکی خوندم دلم دورکاری میخواد

ونوس دیدم آگهی زده

شما میدونی حقوقش چنده؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب عزیزم من تا وقتی بچم نبود خیلی بیرون رفتن دوس داشتم الان ی نوزاد دارم و به هیچکسم اعتماد ندارم ک ...

منم بچم ۱۴ ماهشه اگه برم بیرون میذارم پیش مامانم . چرا شما به کسی اعتماد نداری ؟

عزیزم من ی رشته ی پیراپزشکی خوندم دلم دورکاری میخواد ونوس دیدم آگهی زده شما میدونی حقوقش چنده؟&nbs ...

جدیدا ن متاسفانه گلم چون من دوسال پیس قلم چی پشتیبان بودم ببخشی

خودم تاپیک میزنم💪💪💪💪وایساااا الان تگت میکنم چون بمن گف دوستت عکسشوبزاره معذرت خواهی میکنم بعادنم ...

الان آنلاینه که تاپیک بزنی ؟

جدیدا ن متاسفانه گلم چون من دوسال پیس قلم چی پشتیبان بودم ببخشی

خب اشکال نداره اگر حدودا هم بگین

همون دو سال پیش چند بود؟ 

استارتر جان شما هم اگه خبر داری بگو❤️

عزیزم من ی رشته ی پیراپزشکی خوندم دلم دورکاری میخواد ونوس دیدم آگهی زده شما میدونی حقوقش چنده؟&nbs ...

ونوس رتبه های برتر رو جذب میکنه فکر کنم شماهم رتبه برتری  ؟

منم بچم ۱۴ ماهشه اگه برم بیرون میذارم پیش مامانم . چرا شما به کسی اعتماد نداری ؟

مامانم میگ بیار بزار پیشم

همش با خودم فک میکنم

نکنه مامانم حواسش نباشه از پله ها بره بیفته

نکنه سرش بخوره جایی نکنه دست بزنه به وسیله داغ

خیلی حساسم

همه میگن اینجور نباش ولی دست خودم نیس واقعا

حتی دست شوهرمم نمیدمش

میگم ی وقت میندازیش ی وقت اینجورش میکنی اونجورش میکنی

بچم اصلا ازادی نداره هر جا بره باید دنبالش برم

۸ و نیم ماهشه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
خب اشکال نداره اگر حدودا هم بگین همون دو سال پیش چند بود؟  استارتر جان شما هم اگه خبر داری بگ ...

تقریبا600و اینا دقیق یادم نیس 6ساعت در روز،کارخاصیم انجام نمیدادم البته 

مهم نیس میگم انلاین شد لایکم کنه تاپیکم قفل میکنم تا وقتی انلاین شه،

آهان خب پس می خوای ازش بپرس کی آنلاین میشه منم همون وقت بیام عکس بذارم . الکی شناسنامه ی بیچارم عکسش تو سایت نمونه 🤕🤣

ونوس رتبه های برتر رو جذب میکنه فکر کنم شماهم رتبه برتری  ؟

نه تو آگهیش اینو نزده بود

احتمال میدم قبولم کنن چون شهرمون کوچیکه رتبه برتر نداریم ما اینجا 

شما حدود حقوقش رو میدونین؟