2777
2789
عنوان

خدا چرا این دنیا انقدر بی رحمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 29 پست
چقدر شبیه منی واسه منم دعا کنید شوهرم با خانواده ام اشتی کنه اینقدر منو واسه دیدنشون زجر نده خسته شد ...

انشاالله که آشتی میکنه

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 
انشاالله که آشتی میکنه

ممنونم عزیزدلم هیچ وقت فکرشو نمیکردم ساده ترین چیز دنیا ک دیدن خانوادمه بشه بزرگ ترین حسرت دنیا خدایا بزرگی توشکر نمیفهمم حکمت این کارتو😔😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم انشالله مشکلت حل بشه .به هیچ کس اعتماد نکن و با سیاست رفتار کن   من خودم به تنها کس ...

واقعا هیچکس مادر نمیشه تو این دنیا

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 
ممنونم عزیزدلم هیچ وقت فکرشو نمیکردم ساده ترین چیز دنیا ک دیدن خانوادمه بشه بزرگ ترین حسرت دنیا خدای ...

انسان از سرنوشتش خبر نداره گاهی تو موقعیت هایی گیر میکنه که یه روز خوابش رو هم نمیدید...

[QUOTE=167900861]چقدر شبیه منی واسه منم دعا کنید شوهرم با خانواده ام اشتی کنه اینقدر منو واسه دیدنشون زجر نده خسته شد ...[/QUOTE

پیامتون رو خوندم دلم نیومد چیزی بگم ..هر چقدر که شوهر شما با خانواده شما مشکل داره اصلا این حق رو نداره که شما رو از دیدن خانواده محروم کنه ..از حق قانونی و شرعی خودتون استفاده کنین و محکم جلو بی منطقی و زورگویی شوهرتون وایستین‌

[QUOTE=167900861]چقدر شبیه منی واسه منم دعا کنید شوهرم با خانواده ام اشتی کنه اینقدر منو واسه دیدنشو ...

عزیزم اجازه میره برم اما اونم چه اجازه ای سر ساعت ۱۰ صبح برو ۳ باید خونه باشم ماهی یک دفعه زندگی من حلاصه شده تو این ه هفته ها رو بشمرم تا روز رفتن برسه اون فقط چند ساعت همش باید چشم به ساعت باشه ک دیر نرسم خونه اگه بشه ۳ دو دقیقه دفعه بعد محرومم چه کنم باهاش دو تا بچه دارم و ارامش اونا واسم از هر چیزی مهم تر

عزیزم اجازه میره برم اما اونم چه اجازه ای سر ساعت ۱۰ صبح برو ۳ باید خونه باشم ماهی یک دفعه زندگی من ...

چقدرمثل همیم اگه بخاطربچه هام نبود میدونستم باهاش چکارکنم فقط دعامیکنم روزایی که من دیدمو ببینه 

عزیزم اجازه میره برم اما اونم چه اجازه ای سر ساعت ۱۰ صبح برو ۳ باید خونه باشم ماهی یک دفعه زندگی من ...

از من ب شما نصیحت ...هیچ‌وقت از خانواده ت بخاطر شوهر و بچه نگذر ..بچه ها هر طور باشه بزرگ میشن ..شوهر که تکلیفش کلا معلومه ..قانونی راهش رو درست کن ..طبق قانون هیچ مردی اجازه منع زن از دیدن خانوادش رو نداره

خدا مارو خلق کرده که برده هاش باشیم

صبح تا شب نماز بخوانیم و عبادت کنیم

اخه این چه وضعیه پس کی زندگی کنیم

هیچ کاری که نمی تونیم بکنیم، هر کاری بکنیم میگن گناه

خدا بخاطر سیب خوردن ادم داره ما رو مجازات میکنه پس عدالت کجاست

خدا مارو خلق کرده که برده هاش باشیم صبح تا شب نماز بخوانیم و عبادت کنیم اخه این چه وضعیه پس کی زند ...

الان یسری ادم میان میکنن نه تو داری اشتباه می کنی 

اگه خودت هم یکم فکر کنی می بینی که درست

الان یسری ادم میان میکنن نه تو داری اشتباه می کنی  اگه خودت هم یکم فکر کنی می بینی که درست

خداوند مگه همه چیو نمی دونه؟ 

پس چرا جلوی شیطان رو نگرفت 

خدا که می دونست ادم اون سیبو می خوره پس چرا جلوشو نگرفت

حالا بعضیا میان میگن که می خواست ما رو امتحان کنه

اخه چرا؟؟؟ 

دلیلش چیه؟ 

من با اینکه مهربان ترین مهربانان نیستم، اگه خدا بودم همه ی انسان ها رو می بخشیدم. 

ولی خدا با اینکه مهربان ترین مهربانانه چرا جهنم رو خلق کرد

الان میگید اگه جهنم نبود فساد همه جارو میگرفت

الان بعضی از مردم که به خدا ایمان ندارن پس چرا بازهم کارهای خوب انجام می دن