2777
2789

سيب زميني جاي جوش رو كمرنگ ميكنه ولي عيبش اينه پوست رو خشك ميكنه

ﻫﻤﻪ بدتر ﺍﺯ بديم!ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ محبت ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼقيم،عشق ﺭﺍاﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎوﺧﺪﺍ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍوﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽﮐﻪ ﮐﺎﺭﺩﺍﺭﯾﻢ ميخواهيم!ماﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎاﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭﮔﺬﺭﯾﻢ
هر روز باید بزنم؟ خداخیرت بده صورتم اصلا صاف نیست

اب پیاز خوبه من پوستم چربه 2بار در هفتا میزارم خیلی پوستم خشک میشه بهتره ی ماسک خیاری، عسلی بزاری پوستت خشک نشه اب سیب زمینی با زردچوبه هم عالیه خودم استفاده میکنم ی قاشق ماست یا شیر هم بریز صورتت زرد نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال من خواستم سفید اب بخرم بهم گفتن پر مو می‌کنه  و باعت تب مال میشه شما چند وقته اس ...

هیچی عین سفید اب معجزه نمیکنه عزیزم ..اصلا صابون و لیف نباید به صورتت بکشی سفید اب خیلی خوبه به نظرم

پوستم خیلی چربه حتما برای موی چرب هم باید خوب باشه

بله عزيزم برا مو هم خوبه چربي مو وصورت رو ميگيره

فقط يادت باشه چربي صورت رو بگيره صورت خشك بشه راحت چروك ميفته ها

ﻫﻤﻪ بدتر ﺍﺯ بديم!ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ محبت ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼقيم،عشق ﺭﺍاﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎوﺧﺪﺍ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍوﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽﮐﻪ ﮐﺎﺭﺩﺍﺭﯾﻢ ميخواهيم!ماﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎاﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭﮔﺬﺭﯾﻢ
ممنونم از محبتتون الهی خیر ببینی

قوربونت دوستم👩‍❤️‍👩