2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟بیبی چک+عکس

171 بازدید | 21 پست

دوره هام ۲۸روزس..اینارو روز ۳۲ سیکلم گذاشتم...اونیک مثبته ۵دقه ای اینجور شد...فرداش رفتم بتا صفر بود..کسی بوده اسنجور ک حامله باشه😭😭😭😭😭

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

عکست کو؟

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یکی کاغذیه مثبته😍

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
برا من آزمایش ی هفته بعد بیبی مثبت شد

نگووو..دعا کن منفی باشه..بتات چن بود اولش..و بعد اینک اخرین اقدامت چن روز قبل از انجام ازمایش خونت بود..

برای منم اینطور بود زیر پنج دقیقه حاله انداخت رفتم آزمایش بتا۴۷ بود گفتن مشکوکه دوروز بعد رفتم میشد دیروز که بتام رفته بود بالای صد خداروشکر باردارم انشالله شماهم بارداری عزیزم

نگووو..دعا کن منفی باشه..بتات چن بود اولش..و بعد اینک اخرین اقدامت چن روز قبل از انجام ازمایش خونت ب ...

یکماه بعد اقدام آزمایش خونم بود منفی شد با بتا صفر ی هفته بعد مثبت شد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
برای منم اینطور بود زیر پنج دقیقه حاله انداخت رفتم آزمایش بتا۴۷ بود گفتن مشکوکه دوروز بعد رفتم میشد ...

واااای نههههه توروخدا دعا کن نباشممم...اخه من بتام صفر بود بعد ۴روز تاخیر