2777
2789
اولا ک بستگی ب روحیت داره و باید ببینی کار کردن تو محیط مدرسه برات جذابتره یا بیمارستان دوما ک باید ...

😂😂😂بیمارستان خدمه هم داره خواهرم

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
منم الکی حرف نمیزنم شاید شما نشدی ولی همسایه و فامیل های ما شدن و قبلشم ب حرفم فکر کردم بدون هیچ سوا ...

محاله.من میشناسم طرف پونزده ساله پیش دبستانی کار میکنه ولی استخدام نشده.

تا حالا نیروی پیش دبستانی توسط اموزش و پرورش استخدام نشده.در بهترین حالت حق التدریسیشون میکنند نه استخدام.ورود به اموزش و پرورش یا از طریقه کنکوره یا از طریق ازمون استخدامی.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂بیمارستان خدمه هم داره خواهرم

همیشه نیستن خواهرم..و اینکه اگه کم کاری از سوی خدمه صورت بگیره پزشک پرستار رو مقصر میدونه خواهرم

همه چیز ب اون زیبایی ک شما تصور میکنید نیس..خالم و دختر داییم جفتشون پرستارن..دیدیم ک میگیم

👊Mind Your Own Business
محاله.من میشناسم طرف پونزده ساله پیش دبستانی کار میکنه ولی استخدام نشده. تا حالا نیروی پیش دبستانی ...

باور نکن ولی شدن 😊حتی من ابتدایی بودم با یکی کلاس قران میرفتم الان مدیر دبیرستان شده اینم حق التدریسه ایا؟؟

استارتر عزیز من و همسرم معلم هستیم من الان شش تومن میگیرم با15 سال سابقه و همسرم هشت تومن با 24 سال سابقه. البته با اجرای رتبه بندی خیلی بهتر میشه

اما در مورد سروکله زدن با بچه ها واقعا کار سختیه و عشق و علاقه میخاد اگر معاونت بگیری خیلی بهتره اون هم پارتی میخاد

چ خوبه ک برای شما پیش نیومده ولی اگه کمترین قصوری صورت بگیره پزشک از چشم پرستار میبینه

عزیزم وظیفه پرستار نظارت هست بر این چیزا خب مسئولیت هم داره 

عزیزم وظیفه پرستار نظارت هست بر این چیزا خب مسئولیت هم داره 

عزیزم میدونم..منم تو کامنت قبلیم گفتم ک اصلا این چیزا وظیفه ی پرستار نیست..پرستار در حد پزشک تو دانشگاه درس میخونه و از لحاظ بار علمی مثل پزشکه و ممکنه بیشتر هم باشه ولی متاسفانه گاهی ازشون این وظایفم میخوان ک انجام بدم

👊Mind Your Own Business
استارتر عزیز من و همسرم معلم هستیم من الان شش تومن میگیرم با15 سال سابقه و همسرم هشت تومن با 24 سال ...

ممنونم عزیزم🌹 شما مدرکتون لیسانسه یا فوق؟ معلم ابتدایی هستین؟مناطق محروم ؟ سر و کله زدن با بچه ها و والدین اعصای خردی نداره یا به نوعی ادم توی این شغل زود عصبی و پیر نمیشه؟😅ببخشید می پرسم چون واقعا واسم دغدغه شده🌹