2777
2789
می ترسم سر و کله زدن با بچه ها اعصابمو داغون کنه و پیر بشم🥺 برادر زادم یه آتیشایی می سوزونه باخودم ...

فک میکنی توی جو و محیط بیمارستان و بیمار قرار نیس پیر بشی؟؟؟وقتی دور و ورت کلی بیمار هست و تو وظیفه ی نگهداری از اونارو داری..من خودم گکدلم درد میگیره نمیتونم

👊Mind Your Own Business
معلمی بهتره محیطشم بهتره . من دوتاخاهر معلم دارم . آقایون هم شغل معلمی رو بیشتر میپسندن

خواهرتون مقطع ابتدایی درس میدن؟ عذرمیخوام میتونم سابقه کار و حقوقشون رو بپرسم و اینکه ایا سرو کله زدن با بچه ها ادمو عصبی نمی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال دارم. اونایی که غیر انتفاعی درس میدن و رسمی نیستن میتونن بعد ها رسمی و بیمه بشن ؟

والا در مورد غیر انتفاعی ها اطلاعات ندارم ولی جز نیروهای ازاد حساب میشن.میتونن تو آزمونهای استخدامی شرکت کنن و از این طریق وارد آموزش و پرورش بشن و رسمی بشن.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
میشه مدرک ارشد رو تحویل اداره داد وتغییر وضعیت داد  خیلی از اطرافیان ما به این روش دبیر شدن&nb ...

ممنوع نیس ولی چون نیاز ب آموزگار زیاد شده سخت تر از قبل تغییر وضعیت میدن ولی غیر ممکن نیس مخصوصا اگ تو آموزش و پرورش پارتی داشته باشی

👊Mind Your Own Business
میشه مدرک ارشد رو تحویل اداره داد وتغییر وضعیت داد  خیلی از اطرافیان ما به این روش دبیر شدن&nb ...

نه عزیزم نمیشه مگر اینکه پارتی داشته باشی.مقطع ابتدایی به شدت کمبود داره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب برا همینه ارشدت باید به رشته های دبیری بخوره، مثلا جغرافیا، روان شناسی، ادبیات فارسی، عربی و... ا ...

والا دوستم رو به زور از دبیرستان فرستادن ابتدایی به خاطر جابجایی شهرش.رشته اش هم مشاوره بود.چندین سال دوید و وبدبختی کشید تا دوباره رفت دبیرستان

می ترسم سر و کله زدن با بچه ها اعصابمو داغون کنه و پیر بشم🥺 برادر زادم یه آتیشایی می سوزونه باخودم ...

تنها ک نیستی مدیر هس معاون هس کاری کنن میفرستیشون دفتر

بعدم ی درسی تو دانشگاه هست روانشناسی بچه ها.نگران نباش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من معلم ابتدایی هستم عاشق کارم هستم پولش کمه ولی سر و کله زدن با بچه ها رو خیلی دوست دارم به نظرم ح ...

یه دونه برادر زادم تو خونه هست بعضی وقتا انقد لوس میشه و رو اعصاب ادم راه میره🤭 با خودم میگم چطور چهل تا اینطور بچه ای رو ادم باید کنترل کنه و با صبر بهشون درس بده شما از این لحاظ خسته و عصبی نمیشین؟

اره واقعا حقوقش کمه☹

نه خیلی هم کم نیست من سال چهارم تدریسمه با ارشد حکمم حدود ۴ و نیم هست

اره واقعا حقوقش کمه☹

بله اینقدر بهت بگم من با دکتری و 18 سال سابقه 8400 می گیرم

اما راستش برام مهم نیست چون درآمدهای دیگه دارم و صرف علاقه معلم شدم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
استثنائاتی شاید وجود داشته باشه اما سال‌های اخیر خیلی بیشتر سخت میگیرن  3 تا معاون من همشون آ ...

اره بخاطر نیاز شدید ب آموزگار خیلی سخت تر از قبل تغییر وضعیت میدن..من دانشجو معلمم با رتبه ۲۲۵ آموزش عربی ک عاشقش بودم نیاوردم و آموزش ابتدایی قبول شدم..تمام امیدم ب ارشدمه ک بخونم و شاید بتونم تغییر وضعیت بدم

👊Mind Your Own Business