2777
2789

سلام دوستای عزیز

اگر کسی باکتری

استرپتوکوک پیوژنز رو براش تشخیص بدن در کاشت مخاط گلو

و مننژیت و پنومونی و ... داشته باشه

باید چه داروهایی بگیره 

گلم اینجوری نمیشه گفت همراه با کشت یه انتی بیوگرامم می گیرن ک ببینن اون باکتری ب کدوم انتی بیوتیک مقاومه ب کدوم حساسه متاسفانه الان بخاطر مصرف بی رویه انتی بیوتیک مقاومت ب اونا بالا رفته

گلم اینجوری نمیشه گفت همراه با کشت یه انتی بیوگرامم می گیرن ک ببینن اون باکتری ب کدوم انتی بیوتیک مق ...

عزیزم این انتی بیوگرام رو از من نگرفتن چقدر خوب که گفتی 

اینو باید دکتر برام بنویسه؟

اتفاقا من تا حالا زیاد انتی بیوتیک خوردم خوب نشدم

احتمال زیاد باید بدم اینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اینجوری نمیشه گفت همراه با کشت یه انتی بیوگرامم می گیرن ک ببینن اون باکتری ب کدوم انتی بیوتیک مق ...

عزیزم باکتریش استرپتوکوک پیوژنز هست . از اسمش نمیشه فهمید؟

باید از خودم حتما انتی بیوگرام رو بگیرن تا مشخص بشه؟ 

خوب عزیزم اسم باکتری رو که گفتم . از اسمش میفهمن ؟ 

عزیزم توضیح این مسئله تخصصی هست و شما متوجه نمیشی فقط بدون انتی بیوگرامو خود ازمایشگاه انجام میده شما فقط همون  نمونه خلطو تحویلشون بده خودشون می دونن چ کنن تا جوابم نیاد معلوم نیست باکتری با چی خوب میشه ولی گاهی پزشکا انتی بیوتیک میدن بعد جواب ازمایش ک اومد یا ادامه میدن یا عوضش می کنن انتی بیوتیکو. نگران نباش. ی صلواتم برا من بفرست حاجت روا شم  

عزیزم توضیح این مسئله تخصصی هست و شما متوجه نمیشی فقط بدون انتی بیوگرامو خود ازمایشگاه انجام میده شم ...

عزیزدلم جواب ازمایشم اومده و اسم باکتری رو از همون فهمیدم

ولی انتی بیوگرام نگرفتن انگار 😔😔

صلواتم رو چشمام عزیزم