2777
2789
عنوان

یه حرف مونده تودلم

82 بازدید | 3 پست

سه ساله به خدا شب وروز خواهش میکنم یه دعامو مستجاب کنه فقط بخاطراینکه پای آبرومون وسطه توجوونی پیرشدم موهام مثل دندونام تو۲۹سالگی  سفید شده ولی خداهیچ کمکی نمیکنه میخوام به پای همتون بیفتم دستبوسی همتونو بکنم بلکه بخاطر دل شما دعام مستجاب بشه اگه میشه واسه حل مشکلم پادرمیونی کنید

عزیزم شاید به صلاحت نیست

دعا میکنم هر چی از خدا میخوای بهت بده

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.