2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم همسرم و حرفای دکتر

218 بازدید | 31 پست

دیروز رفتم مطب دکتر کلی نا امیدم کرد گفت مورفولوژی اسپرم خیلی کمه زده ۵ با این حساب بارداری سخته من کلی ناراحت شدم اما الان با توجه به برگه ازمایش تو نت سرچ کردم اینا رو فهمیدم 

تو آز اسپرم همسرم نوشته 

تعداد : ۲۶ میلیون 

مورفو : ۷۰ درصد ک خود ازمایشگاه جلوی مورفو نوشته نرمال 

اینا که خوبه 

وا چرا دکتر اینو گفته

همسر من خیلی پایینه 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال همسرم صفر بود 

حالم خیلی بد شده تازه یکم بهترشدم

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

اصلا ناامید نشو عزیزم خیلیا تو شرایط سخت تر باردار میشن استرس نداشته باش واسه خدا همه چی آسونه 

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
مال همسرم صفر بود   حالم خیلی بد شده تازه یکم بهترشدم

به یک آزمایشگاه اکتفا نکنید 

به دوستم هم همین رو گفته بودند 

اونا دوباره چند ماه بعد رفتن آزمایش 

5 میلیون بود 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
اصلا ناامید نشو عزیزم خیلیا تو شرایط سخت تر باردار میشن استرس نداشته باش واسه خدا همه چی آسونه 

از دیروز ک از مطب زدم بیرون تا الان فکرم مشغوله 

همش میگفتم اگر نمیشه اگر سخته 

چرا دکتر اورولوژی همسرم چیزی نگفت 

گفت مشکلی نداری میتونی اقدام کنی

جسارتا  از همسره شما تعداد  و مورفو چقدره ؟؟

گلم ما چند سال هست که تحت نطر پزشک هستند 

اوایل 6 میلیون بود

اما الان 18 میلیون هم شد اما 

مورفو پایین تو همش که به خاطر واریکوسل هست 

الان تحت نظرن  

همسر منم صفر بود  با دارو رسیدیم اینجا  یعنی هیچی نداشت

چه دارویی؟

به ما اسپریژن داده

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
به یک آزمایشگاه اکتفا نکنید  به دوستم هم همین رو گفته بودند  اونا دوباره چند ماه بعد رفت ...

اتفاقا امروز رفتیم رویان هم آزمایش دادیم اما چون سر در نمیارم نمیدونم چی  به چیه 

گلم ما چند سال هست که تحت نطر پزشک هستند  اوایل 6 میلیون بود اما الان 18 میلیون هم شد اما&nbs ...

مال همسرم ۶۰ میلیون بود با تحرک صفر