2777
2789
عنوان

تاپیک خودکشیم دروغ نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 5887 بازدید | 322 پست
واااای😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه تاپیکی به این عنوان دیدی بفهم مخاطبش ماییم لایکش کن 😂

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نی نی سایتیا استعداد وافری در عوض کردن مبحث تاپیک دارن😂😂😂دس مریزاد بابا😂😂😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نی نی سایتیا استعداد وافری در عوض کردن مبحث تاپیک دارن😂😂😂دس مریزاد بابا😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهش 💃💃💃💃

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
مرسی از نصیحت ارزشمندت چشم عزیزم مرسی دلگرمی بهم میدی❤

فدات عزیزم .قول بده هیچ وقت دیگه اینکار رو نکنی ما که همو نمی شناسیمت ، برات کلی نگران شدیم وای به حال خانواده ات .گناه  دارن .همه مشکل دارن ولی نباید به خودکشی فکر کرد

هر زمان کسی حرف تو درک نکرد بیا اینجا دلتو خالی کن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهش 💃💃💃💃

سلامت باشی😂😂😂😂😂وای جر خوردم دمتون گرررم😂😂😂😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
وای دقیقا😁😁😁👌

دو  روز بیا نی نی سایت بهت قول میدم موضوع رو از عمل بینی ب مشکلات روانشناختی و موضوع مشکلات روانشناختیو ب پرورش مژه ها تغییر میدن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی لاغری 😭💦 چیزای مقوی کوفت کن 😭😭😭😭😭 الناز وقتی تا لنگ ظهر میخوابه بعدم هیچی نمی‌خورد ...

تازه تصمیم داشتم گیاه خوار شم بعد دیدم کباب و استیک دوست دارم دلم نیومد ولی کلا گوشت ندوستم 🥺🥺

قیافه غذا هم بد باشه نمیخورم 😅 فقط به حدی میخورم که یه چی خورده باشم بعدش میام چرت و پرت میخورم 😂😂😂

الناز نمیخواد بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فدات عزیزم .قول بده هیچ وقت دیگه اینکار رو نکنی ما که همو نمی شناسیمت ، برات کلی نگران شدیم وای به ح ...

چشم قول میدم ببخشید نگرانتون کردم باور کنید انقدرررر بهم حس و حال خوب دادید که دیگه هیچوقت سراغ خودکشی نرم

ممنونم❤

دو  روز بیا نی نی سایت بهت قول میدم موضوع رو از عمل بینی ب مشکلات روانشناختی و موضوع مشکلات روا ...

تو تاپیک قبلیم دیدم که در مورد خودکشی بود رفته رفته به مراقبت پوستی  و تقویت مژه رسیده بود😂😂😂😂😂😂

وای دقیقا😁😁😁👌

جا تشکرته بحث و عوض کردیم حال و هوات عوض شه😒😒😒

اصلا حالا ک این طوری شد از.جلو.چشمام.خفه.شو# 😒😒🤪

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو تاپیک قبلیم دیدم که در مورد خودکشی بود رفته رفته به مراقبت پوستی  و تقویت مژه رسیده بود😂😂 ...

اره دیگه اون وسط مسطا یه ثوابیم کردی تاپیکت باعث شد دوسه نفر خوجمل تر بشن😂😂

جا تشکرته بحث و عوض کردیم حال و هوات عوض شه😒😒😒 اصلا حالا ک این طوری شد از.جلو.چشمام.خفه.شو#  ..

ن بابا عالی بودین کلی خندیدم😂

ن بابا عالی بودین کلی خندیدم😂

والا😒😒😒😒😒