2789

😞😞😞تو این سه ماه خیلی روزای سختی رو پشت سر گذاشتم و هنوزم شرایطه سختیه برام هنوز نتونستم با نبودش کنار بیام😭😭😭😭ولی  جدا از این فشاری که اینقدر برام سنگینه یه سری چیزای دیگه هم واقعا داره عذابم میده و اون اینه که خانواده ی شوهر مرحومم هنوز مدام تو کارای من دخالت میکنن و برام تصمیم گیری میکنن این اتفاق به حدی زیاد شده ک حتی برادر شوهرم هم برام تعیین تکلیف میکنه !!!مثلا مدام میگن هیچ جایی تنهایی نری هرکجا رفتی بگو ببریمت الان البته یه هفته ای هست که خیلی کمتر شده چون خودم ارتباطمو کم تر کردم چون واقعا داشتن اذییت میشدم ولی خب هنوز سعی دارن برام تصمیم گیری کنن من با یه مشاور صحبت کردمو اون گفت باید خیلی خیلی پخته بنظر بیای تو خودت اجازه دادی ک اونا برات تصمیم بگیرن چون فکر میکنن خودت هنوز عرضه اشو نداری!! بنظرتون چجور رفتاری نشون بدم ک نه خیلی تند باشه نه اینکه اجازه بدم تو کارام دخالت کنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رحمتش کنه

بچه ام داری

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

فقط خدا بهت صبر بده دنیارو بدون شوهرم ۱ لحضه ام نمیتونم تصور کنم

قلبم درد میگیره...

روحش شاد خدا کمکت کنه

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

خدا رحمت کنه همسرتون رو

با ادب جواب رد بدید. مثلا اینکه گفتن برسونیمت بگو ممنون از لطفتون خودم میتونم. خودم باید تنهایی از پس زندگیم بربیام. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خودتووقوی ومحکم نشون بده زرنگ باش الان خرجوخوراکتوچیکارمی کنی بچه داری؟ خدارحمتش کنه🙌

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
فقط خدا بهت صبر بده دنیارو بدون شوهرم ۱ لحضه ام نمیتونم تصور کنم قلبم درد میگیره... روحش شاد خدا ک ...

ممنون خدا عزیزانت رو براتون حفظ کنه واقعا خیلی سخته مخصوصا اینکه ما واااقعا خیلی عاشقانه همو دوست داشتیم و خیلی هوامو داشت الان با نبودنش واقعا دارم عذاب میکشم