2777
2789
عنوان

توروخدا کسایی که افسرده هستن بیان

103 بازدید | 18 پست

دوستان من افسرده شدم چندماهه زندگیم خیلی خوب بودو هس شوهرمم خیلی خیلی ادم خوبیه هیچ مشکلی نداریم باهم؛ با عشق باهاش ازدواج کردم و عقل خودم امااز وقتی که افسرده شدم ی جوری شدم فک میکنم هیچ حسی به شوهرمو زندگی کردن باهاش ندارم بخاطر هرکاری که میکنه سریع سرش دادمیزنم دلم هیچ هیجانی نمیخواد میخوام خونمو عوض کنم برم ی جای بهتر اما بهش فک میکنم تپش قلب میگیرم حالم بهم میخوره صبح ها حالم بدمیشه نورخورشید حالمو بد میکنه دلم نمیخواد شبا روز شه تاقبل افسردگی هیچ مشکلی با زندگیم و شوهرم نداشتم دلم میخواس پیشرفت کنم اما حالا همش به طلاقم فک میکنم اسم طلاق یا ازدواج حالمو بدمیکنه حساس شدم توروخدا اگه کسی مثه من بوده یا هس بیاین بگین چطور درمان شدین😭

فقط توروخدا اونایی که مثه من هستین بیاین من بی دلیل افسرده شدم و به اینجا رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر  خوب میشی مطما هستم حیف این زندگی نیس حس بدی داشته باشی با شوهرت خوب باش  این  عشق ها کم گیر میاد     برو دکتر ابجی  😚

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

راهکار گیاهی قطره ی استاخدوسه ارامبخشه ۲۰ قطره صبح ۲۰ قطره شب بریز تو  یک چهارم لیوان اب بخور  البته اگه میل جنسیت کم شده و میخوای افزایش پیدا کنه قطره ی گل سرخ بگیر هر دوش عالیه ولی هر روززززز تا اتمام قطره باید مصرف کنی 

راهکار گیاهی قطره ی استاخدوسه ارامبخشه ۲۰ قطره صبح ۲۰ قطره شب بریز تو  یک چهارم لیوان اب بخور & ...

از وقتی افسرده شدم میل جنسی ندارم بعد رابطه حالم از همه چی بهم میخوره فقط میخوام بمیرم

اگ ادامه بدی ممکن هست شوهرت عصبی بشه تو   برو دکتر بخودا خوب میش

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

به چه کارایی علاقه داری ؟از اونا شروع کن یا نقاشی یا ...یه دوست پیدا کن با هم برید ساعاتی از روز که خلوته بیرون قدم بزنید ...سعی کن بیکار نباشی .ارتباطت را با خدا قوی کن .در همه حال با خدا حرف بزن. نماز شب خیلی خوبه .چیزایی که توی ذهنته و اذیتت میکنه بنویس روی کاغذ و بسوزون . ماهی .موز برا افسردگی خوبه ...آهنگهای غمگین گوش نده یا درد ودلای یه نفر  . ترجمه فارسی قرآن را بخون . دکتر هم برو. .....ان شاءالله از این حالت زود تر در بیای 

من    شوهرم بد اخلاق بود   توجه نمیکرو تو شهر  عریب عقده ای شدع بودم و لی دکتر‌نتونستم برم چون پول نداشتم 

به چه کارایی علاقه داری ؟از اونا شروع کن یا نقاشی یا ...یه دوست پیدا کن با هم برید ساعاتی از روز که ...

دیگه به هیچی علاقه ندارم قبلا به خیلی چیزا دلم میخواس شغل داشته باشم به شوهرم کمک کنم الان هیچی فقط ساعتها ی گوشه درازمیکشمو فکرمیکنم

دیگه به هیچی علاقه ندارم قبلا به خیلی چیزا دلم میخواس شغل داشته باشم به شوهرم کمک کنم الان هیچی فقط ...

عزیزم خودت باید به خودت کمک کنی حتما دکتر برو . من خودم دو سال افسردگی داشتم درکت میکنم رفتم دکتر دارو مصرف کردم رفتم کلاس نقاشی رفتم زبان کمکم هورمون های مغزم متعادل شد و الان فکر میکنم میگم چه روزایی رو بی خودی هدر دادم با فکر و خیال بیهوده ....حتما دکتر برو در کنارشم به خودت برس

عزیزم خودت باید به خودت کمک کنی حتما دکتر برو . من خودم دو سال افسردگی داشتم درکت میکنم رفتم دکتر دا ...

امیدوارم که با دکترو دارو حالم خوب شه هیچ امیدی ندارم خیلی میترسم ازاینکه ایندمو خراب کنم😭