چقدر زود از پوشک جدا شده، خیلی خوبه. من فکر کنم یکی دوسال دیگه در خدمت پوشک باشیم!
بچه ی من هنوز دوسالش نشده.
چند زبانه ست. انگلیسیش خیلی خوبه. جملات زیادی می گه، اکثر کلمات ساده (اسم حیوانات، رنگ ها، غذاها، افعال ساده و کلمات روزمره) رو بلده.
به انگلیسی جملات سه چهار کلمه ای می گه. منظورشو کاملا می رسونه (گرسنگی، بازی کردن، بیرون رفتن و...)
به انگلیسی بالای ده تا ترانه رو کامل بلده بخونه. و می تونه کلماتشون رو هم عوض کنه. مثلا جای لیتل استار اسم دوست یا عروسکشو بگه، اسم حیوانات رو با هم عوض کنه و...
از یک تا ده میشمره. ای بی سی دی رو کمابیش بلده. بعضی حروف الفبا و اعداد رو رو کاغذ تشخیص می ده.
فارسیش به اندازه ی انگلیسیش خوب نشده هنوز چون فقط من فارسی حرف میزنم باهاش و محیطش انگلیسی زبانه. اما می فهمه چی می گم. شعر توپ سفیدم رو نصفش رو می خونه. اسم بعضی چیزارو فقط فارسیشو یاد دادم فارسیشو می گه (بعضی از میوه ها و حیوانات و...) اما اگر انگلیسی هر چیزی رو یاد بگیره جایگزین می کنه. از یک تا ده میشمره. چندتا شعر فارسی که خودم براش درست کردم و از بچگی خوندم رو بلده بخونه. چشم چشم دو ابرو و توپ سفیدم رو هم بلده.
یه زبان سوم داره که اونم در حد فارسی بلده تقریبا.
خیلی اجتماعیه با بچه های همسنش بازی می کنه. تو گزارش مهدکودکش هفته ی پیش نوشته بود یه بچه ای داشته گریه می کرده رفته پیشش نازش کرده گفته: It's ok baby! اسم تمام مربی ها و همبازی های مهدکودکش رو بلده و حتی اسم کارمندای دفتری رو بلده و موقع رفتن ازشون با اسم خداحافظی می کنه.
فعالیت بدنیش هم خیلی خوبه تو پارک از تخته های مخصوص بچه های بزرگتر بالا می ره.
به چیزای ساختنی و... علاقه ش کمه که داریم روش کار می کنیم. به از پوشک گرفته شدن هم علاقه ای نشون نمی ده اصلا با اینکه براش لگن گرفتیم و سعی داریم تمرین کنیم.