2777
2789

بچه هاتون چیکار می کنن 

چیا بلدن 

دختر من دیروز دو ساله شد 

یه ماه پیش پوشک رو کنار گذاشت 

هفته ی پیش از شیر جدا شد 

و جمله هم چهار پنج تا میگه بیشتر نامفهومه حرفاش 

همش هم در حال شلوغ کاری

بچه های شما چقدر حرف میزنن 

یکی از دوستام دخترش می تونه عکس ادمک بکشه 😍

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۸ ماهشه خیلی شلوغ کار نزدیک ده تا حروف بلده چطوری از پوشک گرفتی سخت بود یا راحت از شیر چطور 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
دختر من دوسالو.نیم...دختر شما واقعا میره دسشویی؟هردوشو؟ والا دختر من خیلی زرنگه همه چی میگه کامل ولی ...

اره 

خیلی راحت جدا شد دو هفته بردمش دستشویی فهمید 

البته بچه ها متفاوتن 

مثلا خاهرزاده ی من از دختر من سه ماه بزرگتره 

اون ۱۱ ماهگی راه افتاد دختر من ۱۴ ماهگی 

ولی دختر من ۲۳ ماهگی پوشکو کنار گذاشت ولی خاهرزادم الان که دو سال و سه ماهشه اصلا جدا نمیشه از پوشک 

خاهرم میگه وقتی میگم بیا بریم جیش کن فرار می کنه 😅😅

حالا مثلا دو سالگی ادم بکشه یا سه سالگی چه فرقی داره. تو این جبرها عجله نکنید ممکنه بچه ت بزرگ بشه خ ...

ادم از پوشک هر چه زودتر بگیره راحتر خوب بقیه چیزا مهم نیس 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
اره  خیلی راحت جدا شد دو هفته بردمش دستشویی فهمید  البته بچه ها متفاوتن  مثلا خاهر ...

دقیقا دختر منم اینطوری اما یه هفته من موفق شدم چون سرش داد زدم جیش کرد خونه دیگه هیچی نگفت کاش داد نمیزدم چه بدونم بچه نمیگه دیگه

دختر من ۱۸ ماهشه خیلی شلوغ کار نزدیک ده تا حروف بلده چطوری از پوشک گرفتی سخت بود یا راحت از شیر چطور ...

برای پوشک دو هفته بردمش دستشویی و البته قبلش هم متوجه شدم شبا که می خابه تا صبح پوشکش خشکه 

برای همین راحت جدا شد

شیر هم شب اول سخت بود روزا بازی می کرد یادش نبود

برای پوشک دو هفته بردمش دستشویی و البته قبلش هم متوجه شدم شبا که می خابه تا صبح پوشکش خشکه  بر ...

دختر متم الان تاصبح خشک پوشکش نمیدونم دوباره امتحان کنم باز یا بدارم دوسالش شه 

حالا مثلا دو سالگی ادم بکشه یا سه سالگی چه فرقی داره. تو این جبرها عجله نکنید ممکنه بچه ت بزرگ بشه خ ...

اره کاملا درسته حرفات 

ولی برام جالب بود 

من دخترم وقتی کوچیکتر بود تو همه چیز تنبل بود 😂😂از بس تپل بود 

دقیقا دختر منم اینطوری اما یه هفته من موفق شدم چون سرش داد زدم جیش کرد خونه دیگه هیچی نگفت کاش داد ن ...

من اصلا دعواش نکردم 

حتی تو خونه هم چند بار جیش کرده ولی خب تقصیر نداره که 

از این به بعد دعواش نکن چون بلاخره بچه ان ممکنه از دستشون بره جیش کنن

چقدر زود از پوشک جدا شده، خیلی خوبه. من فکر کنم یکی دوسال دیگه در خدمت پوشک باشیم!

بچه ی من هنوز دوسالش نشده. 

چند زبانه ست. انگلیسیش خیلی خوبه. جملات زیادی می گه، اکثر کلمات ساده (اسم حیوانات، رنگ ها، غذاها، افعال ساده و کلمات روزمره) رو بلده. 

به انگلیسی جملات سه چهار کلمه ای می گه. منظورشو کاملا می رسونه (گرسنگی، بازی کردن، بیرون رفتن و...)

به انگلیسی بالای ده تا ترانه رو کامل بلده بخونه. و می تونه کلماتشون رو هم عوض کنه. مثلا جای لیتل استار اسم دوست یا عروسکشو بگه، اسم حیوانات رو با هم عوض کنه و...

از یک تا ده میشمره. ای بی سی دی رو کمابیش بلده. بعضی حروف الفبا و اعداد رو رو کاغذ تشخیص می ده.

فارسیش به اندازه ی انگلیسیش خوب نشده هنوز چون فقط من فارسی حرف میزنم باهاش و محیطش انگلیسی زبانه. اما می فهمه چی می گم. شعر توپ سفیدم رو نصفش رو می خونه. اسم بعضی چیزارو فقط فارسیشو یاد دادم فارسیشو می گه (بعضی از میوه ها و حیوانات و...) اما اگر انگلیسی هر چیزی رو یاد بگیره جایگزین می کنه. از یک تا ده میشمره. چندتا شعر فارسی که خودم براش درست کردم و از بچگی خوندم رو بلده بخونه. چشم چشم دو ابرو و توپ سفیدم رو هم بلده. 

یه زبان سوم داره که اونم در حد فارسی بلده تقریبا.

خیلی اجتماعیه با بچه های همسنش بازی می کنه. تو گزارش مهدکودکش هفته ی پیش نوشته بود یه بچه ای داشته گریه می کرده رفته پیشش نازش کرده گفته: It's ok baby! اسم تمام مربی ها و همبازی های مهدکودکش رو بلده و حتی اسم کارمندای دفتری رو بلده و موقع رفتن ازشون با اسم خداحافظی می کنه.

فعالیت بدنیش هم خیلی خوبه تو پارک از تخته های مخصوص بچه های بزرگتر بالا می ره.

به چیزای ساختنی و... علاقه ش کمه که داریم روش کار می کنیم. به از پوشک گرفته شدن هم علاقه ای نشون نمی ده اصلا با اینکه براش لگن گرفتیم و سعی داریم تمرین کنیم.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.