2777
2789

دخترا من مجردی وضع مالی خیلی بدی داشتم الانم یکی از خواهرام وضع خوبی نداره و گاهی بهش کمک میکنم و هوای دخترشو دارم به پدرمادرمم میرسم در واقع چندمیلیونی خرج این موارد میکنم در ماه خودمم شاغلم البته ولی به خودم ک میرسم مثلا دلم نمیاد عطر چند میلیونی بگیرم یا مثلا به شوهرم گفتم سزارینمو بیمارستان خصوصی بکنم زودی قبول کرد ولی الان دو دلم میگم پولشو بگیرم برا خواهرزادم خرج کنم😓😓 از این اخلاقم اصلا خوشم نمیاد البته سر و وضعم خوبه و همیشه شیکم ولی اصلا نمیتونم خرج زیادی کنم.. حس بدی به خودم دارم از کجا شروع کنم که راحت خرج کنم حس میکنم هنوز تو نداری مجردیم گیر کردم😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سرووضعت شیکه وقتی باعطر چندصدهزاری هم خوشبویی و بابقیه پدلت دل یگی دیگه روهم شادمیکنی اصلا هم کاربدی نمیکنی من که خوشم اومد

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
از من به تو نصیحت خیلی خرج دور و‌وری هات نکن بعدا میشه وظیفه

یبار که ندی دیگه باهات قهر میکنن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
از من به تو نصیحت خیلی خرج دور و‌وری هات نکن بعدا میشه وظیفه

اخ گفتی 

شوهر منم اینقدر خرج بچه های داداشش کرده که الان همونا شده واسش وظیفه 

تازه عیب و ایرادم میگیرن 

در صورتی که وضع برادرشوهرمم خوبه اما خسیسه