2777
2789
عنوان

نفرین گیرا

| مشاهده متن کامل بحث + 11438 بازدید | 32 پست

عزیز دلم اگه حرف منو گوش میکنی 

بگو :به خاطر گل روی مهدی(عج)بخشیدم  

و تاثیر شو تو زندگیت ببین

ولی ما تو فامیلمون یه همچین شخصی داریم کل شهر از نفرینش میترسن حتی خودم میبینمش میترسم چون تا به حال کسی رو نفرین نکرده مگر اینکه به بدترین وجه و بلا ها دچار شده حتی مورد بوده که گرگ ریخته تو خونشون😱

البته سید هم هست ولی خب همه ازش میترسن

و به نظرم به خاطر همین همیشه تنهاست

ولی من اگه کسی حقم رو ضایع کنه اگه موارد قانونی باشه که از طریق قانون بهترین نتیجه 

اگه هم حقی نباشه که ظلمی نیست

اما موارد پردردسر یا کوچیک رو و حتی بعضی مواقع بزرگ 😉 رو به خاطر گل روی مهدی عج میبخشم به خاطر همین گفتن بخشش از بزرگان هست

و واقعا احساس نفرت در درونم به خوشبختی عوض میشه

امیدوارم خوشبخت باشی🌹

نفرین خیلی خیلی بده . اگه حق با شماست خدا خودش می‌دونه . بجای نفرین دیگران واسه خودت دعای خوب کن .&n ...

قبلا دوبار دو نفر واقعا دلمو شکستن نفرینشون کردم و دقیقا همینطور که خواستم به سرشون اومد و اومدن معذرتخواهی اما از اونموقع تصمیم گرفتم دیگه کسیو نفرین نکنم ولی اینا باز هم دلمو شکستن و فقط میخوان بهم ضربه بزنن خودمم نمیدونم چیکار کنم😢

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینکه دعا رو پیدا کنی و بهش نشون بدی

دعایی ندیدم

خیلی اتفاقی دعا نویسشو به دوستم معرفی کرده بعد دوستم رفته پیشش که واسه شوهرش و یه خانمه دعا بزنه بهش گفته من واس فلانی و فلانیم سردی زدم خیلی عالی بوده واس معرفت بعد دوستم خودشو به اون راه زده گفته دیکه چی بهش گفته براش بخت بستگیم زدم البته من الان ازدواج کردم ولی از همون کسی ک برامون دعا زده جدا شدم آخه خیلی دوستم داشت یهو گفت نمیخوامت. مطمعن بودم جادو جنبل شده ولی اعتقاد نداشتم ک پیگیری کنم. چون موقعیتش خوب بود عمم بهم حسادت میکرد

عزبز دلم اگه حرف منو گوش میکنی  بگو :به خاطر گل روی مهدی(عج)بخشیدم     و تاثیر شو ت ...

ممنونم عزیزم زیبا بود

ان شاء الله همه عاقبت بخیر بشیم❤

قبلا دوبار دو نفر واقعا دلمو شکستن نفرینشون کردم و دقیقا همینطور که خواستم به سرشون اومد و اومدن معذ ...

هیچوقت کسی رو نفرین نکن عزیزم . مطمئن باش انرژی منفی اش به خودت بر میگرده . بسپار به خدا همیشه خدا جای حق نشسته و از همه چیز آگاهه .

نیازنیس توکاری بکنی خداخودش جوابشونومیده اگه دلتوشکستن.من چن نفرکه بم بدکردن باچشم دیدم که چیشدن.چون من واقن کاری ب اونانداشتم ب ناحق بم ظلم کرده بودن.همشونم تقاص دادن.توام میبینی.اابته من خوشحالم نشدم ولی خب ....

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
دعایی ندیدم خیلی اتفاقی دعا نویسشو به دوستم معرفی کرده بعد دوستم رفته پیشش که واسه شوهرش و یه خانمه ...

الله اکبر

عمت به مرور جواب کارشو میبینه بهت قول میدم

میتونی غیرمستقیم به روش بیاری جوری که دستو پاشو گم کنه و البته تو خلوت خودتون باشید

الله اکبر عمت به مرور جواب کارشو میبینه بهت قول میدم میتونی غیرمستقیم به روش بیاری جوری که دستو پا ...

انقدر ازش آتو دارم که بدبختش کنم ولی حوصله داستان ندارم مطمعنم خدا خودش جوابشو میده

نیازنیس توکاری بکنی خداخودش جوابشونومیده اگه دلتوشکستن.من چن نفرکه بم بدکردن باچشم دیدم که چیشدن.چون ...

دقیقا من هم واقعا نه باهاشون ارتباط دارم نه کاری بهشون دارم فقط میخوان منو اذیتت کن باور کن از هر طریقی حتی استوری😐

امیدوارم خدا جواب همه ی آدم بد ذات رو بده آمین

انقدر ازش آتو دارم که بدبختش کنم ولی حوصله داستان ندارم مطمعنم خدا خودش جوابشو میده

ان شاء الله عزیزم

خوشبخت باشی 🌹

هیچوقت کسی رو نفرین نکن عزیزم . مطمئن باش انرژی منفی اش به خودت بر میگرده . بسپار به خدا همیشه خدا ج ...

سپردم امیدوارم دیگه دست از سرم بردار تا روانی نشدم

میده مطمعن باش.من زتداییم بختموبستع بوددخترخودش طلاق گرف.همسایمون پشت سرم‌توتحقیق ب دروغ بدگفته بودد ...

واقعا متاسفم برای همچین آدمایی که فقط میخوان زندگی دیگرانو به هم بریزن امیدوارم همشون پشیمون بشن

خوشبخت باشی عزیزم🌼

واقعا متاسفم برای همچین آدمایی که فقط میخوان زندگی دیگرانو به هم بریزن امیدوارم همشون پشیمون بشن خو ...

ممنون گلم شکرخداالان زندگیم خوبه 

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀