2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ببینم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 1178 پست
میفهمم حالتو..دقیق میدونم هر بحثت با  نیوش خودتو ازار میداد....اما اون یکم زود دلخور میشع...... ...

هه این خانوم اک حرمت سرش میشد با ی خدافظی سنگین رنگین من انقد پاچه نمیگرف😒👊🏻💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگاااااار     تو ک خودت دیدی  من حرفی ب این بشر زدم؟  این الان خودش دست پیش گ ...

نیوشا ابجی من درکت میکنم چی میگی..ولی بخدا قسم اینا همششش از دوس داشتنع...بخدا هستی انقدددد دوست دارع ک نمیخاست بری فقط خودشو اونجوری تخلیه میکرد عزیزم.....تو ک خودت ما دخترارو بهتر میشناسی....رومو زمین نندازین...اشتی کنین باشع؟/

@twinkelgirl  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من کاری نکردم که اون دلخور شه نگار ولی از نظر اون من یه ماهه رو برگردوندم😊من شدم ادم بده

نهههههه 

اصلااااا 

تو هیچی نگفتی اون حرفا و اون تاپیکا هم خواجه حافظ زده لابد😐💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نیوشا ابجی من درکت میکنم چی میگی..ولی بخدا قسم اینا همششش از دوس داشتنع...بخدا هستی انقدددد دوست دار ...

ن تو دهن اون من از سر بدجنسی تتپیکم زدم😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هه این خانوم اک حرمت سرش میشد با ی خدافظی سنگین رنگین من انقد پاچه نمیگرف😒👊🏻💔

احمق هستی خیلییی دوست دارع......عصبی شد میخای بری...دوس دارع کنارش باشی...درک کن نیوشا...../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نهههههه  اصلااااا  تو هیچی نگفتی اون حرفا و اون تاپیکا هم خواجه حافظ زده لابد؟😐💔

هرجور دوس داری فک کن

اون تاپیک اون تاپیک را انداختی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
ن تو دهن اون من از سر بدجنسی تتپیکم زدم😂

@newsha_  

اینجور نیس نیوشا جان...بخدا از دوس داشتنع..منم یکی از دوستام میخاس تعلیق بزنع انقددد ک عزیز بود برام تموم فوشای عالمو دادم بش ک نرع/

احمق هستی خیلییی دوست دارع......عصبی شد میخای بری...دوس دارع کنارش باشی...درک کن نیوشا...../

هستی همه ی پلای پشت سرشو خراب کرده نگاااار🤦🏻‍♀️😐😂😂

هرجور دوس داری فک کن اون تاپیک اون تاپیک را انداختی

هستی اروم تر.....قرار بود بحث نباشع...فقط اشتی/

[QUOTE=167801951]خخ جدی؟/ تا شنبه فرصت زیادی نموندع استفادع کن...    ...من دیروز سایت نبودم .....نمیگی دلم ...[/QUOTE

دل ماکه همیشه برات تنگه😘خدایی نیستی همه سوت وکوره❤❤

آره😂مثلامیخواستم درس بخونم،ولی دیگه براشنبه پرقدرت شروع میکنیم😄