2777
2789
عنوان

خانما...

103 بازدید | 17 پست

دوستم قراره بچه هاشو بیاره من چند ساعت نگه دارم.منم الان یادم افتاد اینا یک ماه پیش در گیر شپش شدن تمام کارهای شامپو و سس و اینا رو هم انجام دادن ولی نشد آخر همسرش موهای همشونو از ته زد.حالا سوالم اینه ممکنه هنوز داشته باشن؟روم نمیشه از دوستم بپرسم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
من بودم میگفتم یکم بدن درد دارم میترسم کرونا باشه بازم خودت میدونی 

بنده خدا شاغله.همسرش بچه ها رو نگه میداره برای همسرش کار پیش اومد ازم خواست.اولین باره.دلم نیومد کمکش نکنم.آخه تو تهران غریب هستن.

سلام عزیزم .ببخشید مزاحم شدم.شما نوار مثانه برای پسرتون گرفتین نتیجش چی شد؟لطفا اگه سوالمو دیدین خواهشا جواب بدین.من یه پسر 6 ساله دارم که هم شب ادراری داره هم روزا خیس میکنه شلواراشو وآزمایش و سونو هم داده گفتن مشکلی نداره ظاهرا...روش های طب سنتی هم تاثیری براش نداره.میگم دوباره ببرمش دکتر و ازش خواهش کنم عکس رنگی یا نوار مثانه بنویسه؟شاید مشکلی داره و تو سونوی معمولی مشخص نشده.نه؟چون انگار کنترل نداره رو نگهداشتن ادرارش..

ضمنا یه سوال.پسر شما التهاب لوزه سوم نداره؟

سلام عزیزم.من دکتر پسرمو عوض کردم بردم پیشه یکی دیگه اون گفت نوار مثانه لازم نیست.پسر من شب ادراری نداره فقط چون یبوست شدید داره اون به مثانه فشار میاره به خاطر همین تکرر داره.بهش فقط ملین داد و آز نوشت و سونو که باید انجام بدم ببرم ببینه.پسر من مشکلش فقط این یبوست لعنتیه.لوزه هم نداره.اندازه ی موهای سرش من پسرمو دکتر بردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم.راستی شما هتران زندگی میکنی؟نوار مثانه یکم درد داره برای بچه ها قابل تحمل نیست.دکتر قبلیه پسرم گفت نوار مثانه برای اونایی که مشکل ستون فقرات دارن هست.

سلام عزیزم .ببخشید مزاحم شدم.شما نوار مثانه برای پسرتون گرفتین نتیجش چی شد؟لطفا اگه سوالمو دیدین خوا ...

برای شب ادراری یه بار دکتر به پسرم یه اسپری بینی داد گفت اون قطع میکنه.ولی من پسرم شب ادراری نداشت اسپری رو نخریدم.