2777
2789
عنوان

شوهرم ۵ روزه بامن قهره

1767 بازدید | 62 پست

همه ناهار وشام درست میکنم البته حاضری چون رژیمه ولی تا الان خبری نشد

سابقه نداشتیم توخونه باشیم واین قهر باشه 

مگه اینکه خونه بابام باشم 

داره کم کم نطرم عوض میشه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه من پیش قدم میشدم همییییشه اما الان اون باید بیار چون منو محکم فشار داد دستلمو سرمو تازه داد زد من براچی بات ازدواج کردم

اینبار خودم برم پررو میشه

منم دیروز با شوهرم‌دعوا‌ کردم سر‌ خونوادش.

برگشته به من میگه تو‌غریبه ای ولی اونا هم خون خودمن.

برگشت بهم گفت انگل.خودش میدونه از این کلمه بدم‌میاد.

من خیلی دوستش داشتم احساس میکردم اونم همینطوره ولی از دیروز نسبت بهش سرد شدم.و دلم‌نمیخواد ریختشو ببینم.

چرا میاد ولی چیزی نمیخوره بامن حرف نمیزنه منم همینطور 

اگه مقصر  تویی  پیش  قدم  شو  نذار  قهرتون  طولانی  بشه  وبراش  عادی  بشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

قبل اینکه دعوا کنیم بهم گفت اگه بهت بگم چه قدر دوست دارم هیچوقت بامن بدرفتار یا...نمیشدی نمیتونی تصور کنی چقدر دوست دارم ولی کوووو....

بهش میگم خونوادت بهم محل نمیدن میگه الا بلا باییید سه شنیه ها ک دعوتیم بریم من هواتو دارم بش میگم من نیاز ندارم تو به من احترام بزاری صاحب خونه باید احترام بزاره اینقدر بم فشار میاد وقتی میرم که روز بعد اینقدر بی حالم نمیتونم برم کلاس

منم دیروز با شوهرم‌دعوا‌ کردم سر‌ خونوادش. برگشته به من میگه تو‌غریبه ای ولی اونا هم خون خودمن. بر ...

خیلی سخته شوهر آدم به آدم حرف سردی بزنه بهت حق میدم عزیزم نمیدونم بقیه چه میکنن شوهراشون جونشون درمیره اونوقت یکی هم باید حرف سرد بشنوه😔

هرچه بادا باد
خیلی سخته شوهر آدم به آدم حرف سردی بزنه بهت حق میدم عزیزم نمیدونم بقیه چه میکنن شوهراشون جونشون درمی ...

بیشتر دلم‌به حال خودم‌میسوزه.

شده روزایی که گرسنگی‌کشیدم‌ولی به روم‌نیاوردم و‌غذا خوبه رو‌خودم‌نخوردم به اون دادم.از جونم‌براش مایه گذاشتم.الان میبیتم طرز فکرشو آتیش میگیرم.

حتما باهاش حرف بزن نزار طولانی شه قهرتون وقتی قهر طولانی میشه سوتفاهم ها هم بیشتر میشه .....وقتی قهر طولانی میشه یه چیزهایی رو برای خودت بزرگش میکنی که اصلا بزرگ‌نیست بهشون بگو بیا با هم حرف بزنیم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر