2777
2789

نمیدونم

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتها آوره میل جنسی رو هم بالا میبره 

یه مقدار خوردم و بقیه اش و دور ریختم چون خیلی اذیت میشدم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چرااذیت شدی به معدت نساخت یا طعمشو دوست نداشتی

نه به خاطر اینکه میل جنسی رو بالا میبرد آخه من مجردم 

اگه این یه مورد نبود حتما استفاده میکردم چون منم خیلی لاغرم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چجوری مصرف کردی عزیزم که برات اثر داشت میشه لطفا راهنماییم کنی خیلی لاغر شدم اصلا اندامم رو دوست ندا ...

هرروز 3 بار میخوردم من یکماه خوردم و خیلی خوب شدم اما امروز برای پسرم سویق خریدم اگه میتونی سویق هم بخور و شیره انگور بعداز هر غذا با شیر مخلوط کنی اونم خیلی  خوبه

[QUOTE=168111438]سویق چیه عزیزم [/QUOTE سنجد یا گندم یا جو یا عدس یا چیزای دیگی  رو اسباب میکنن بعد تفت میدن میشه سویق طرز تهیه نمیدونم چجور درس میشه منم اما دشو خریدم اما میدن ک برنج هم هست از اینا درس میشه والله من اطلاع کافی ندارم از طرز تهیه اش من سویق 5 گیاه ک شامل گندم جو عدس سنجد نخود و خرمای خشک شده هست 

منم خیلی لاغرم خیلی رنج میکشم 

همین امروز قرص مولتی پریناتال خریدم که توش ویتامین داره و میگن چاق کننده ست یه ماه میخورم بعد اگه وزن اضافه کردم میام بهت میگم