2777
2789
عنوان

ارشد

53 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا قصد دارن امسال کنکور ارشد بدن؟چه رشته ای ب نظرتون ب درد بخورتره؟؟

من لیسانس صنایع غذایی دارم

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندی؟

نه تو انتخاب رشته موندم 

البته نظرم سمت رشته های مشاوره و روان شناسیه

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …
منم لیسانس  کامپیوتر دارم موندم چه رشته ای بزنم 🤔

خود رشتت رو چرا نمیخونی ؟ کامپیوتر رشته خوبیه ب نظرم

نه تو انتخاب رشته موندم  البته نظرم سمت رشته های مشاوره و روان شناسیه

ارشد زیاد مهم نیست. چون فقط جنبه ی تکمیلی داره.

مهم لیسانسه. به نظرم همون رشته ی خودتو بخون اگه ارشد داره. و این که اگه میخوای یه رشته دیگه بخونی، به نظرم یه رشته ای بخون که بعدش بتونی تو آموزش پرورش استخدام بشی معلم پیمانی بشی. که ادبیات خیلی خوبه، قبولیش هم راحته، تاریخ هم خوبه. البته اینایی که میگم برای استخدام آموزش پرورش به درد بخوره.

ارشد زیاد مهم نیست. چون فقط جنبه ی تکمیلی داره. مهم لیسانسه. به نظرم همون رشته ی خودتو بخون اگه ارش ...

یعنی ادبیات و تاریخ رو استخدام میکنه؟؟روانشناسی اینا چی؟؟

من ۲۴ سالمه شنیدم انگار تا ۲۵ سال استخدام داره درسته یا نه؟

یعنی ادبیات و تاریخ رو استخدام میکنه؟؟روانشناسی اینا چی؟؟ من ۲۴ سالمه شنیدم انگار تا ۲۵ سال استخدام ...

آره. استخدامی داره.

خب رشته هایی که به دردشون میخوره باید مربوط به درس های مدرسه باشه دیگه، مثلا ریاضی فیزیک، زیست، تاریخ جغرافی، اجتماعی، یا مثلا بعضی مهندسی ها دیدم که دارن خرفه و فن درس میدن تو پایه راهنمایی.روانشناسی  رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بخونی مشاور مدرسه میشی مثلا.

خود رشتت رو چرا نمیخونی ؟ کامپیوتر رشته خوبیه ب نظرم

منم نظرم  رو مشاوره  و علوم تربیتیه 

رشته خوبیه  کامپیوتر اما برام سخته دوتا بچه کوچیک دارم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤