2777
2789

ممنون ميشم نظرتون رو بگين❤️😘

من هميشه پري منظمي داشتم و اصلا قرص ضدبارداري و هورموني و اين چيزا استفاده نكردم چند مدت پيش آزمايش دادم نه كيست دارم و نه مشكل هورموني و دلايلي كه باعث تاخير پري ميشه

امروز دقيقا 18روزه از پريودم گذشته اين چند روزه همش بي بي گذاشتم بعد از 8دقيقه هاله خيلي كمرنگ انداخت امروز صبح هم دوتا بي بي ديگه زدم 3 الي4دقيقه اي هاله انداخت ولي پررنگ تر و زودتر از روزهاي ديگه

صبح يه لكه خيلي ريز اندازه يك نخود لكه قهوه اي خيلي كمرنگ  داشتم و از اون موقع تا بحال همش ترشح سفيد مياد 🙄صبح رفتم آزمايش خون دادم برای بارداری جوابش منفی اومد

بنظرتون باردارم يا نه آزمایش اشتباه بوده یا بی بی چک؟؟؟؟لطفا راهنماييم كنين به نظر تك تكتون نياز دارم عزيزان🥰

برو ي ازمايشگاه بهتر ازمايش بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمایش معتبره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه فقط گفتم باردارم یا نه نوشته منفی هست

برو هر جا ک میخوای بگو آزمایش تیتر بتا میخوام بدم وقتی میگی ازمایش بارداری فقط مثبت منفیشو بهت میگه اونم یه رنج خاص دارن زیر اون باشه میگن منفی در صورتی ک احتمال بارداری هست پس حتما تاکید کن تیتر بتا میخوام

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت