بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هم خودم استفاده کردم هم عمه م خودم که جواب نگرفتم عمه م هم بعد از یه هفته ضعف و سرگیجه شدید گرفته ...
اخه خودشون ک خیلی تایید میکنن و میگن عالیه قیمتش هم ۴۰۰ تومنه یک ماهش ولی من از دکتر شنیدم گفتش ک باعث میشه اسهال بشی برا همین لاغر هم میشی اما کلی ضرر داره
عزیزم سعی کن با ورزش و غذای به اندازه و مناسب لاغر شی این قرصها و دمنوشها عوارض داره ی ...
ورزش میکنم ولی دوس دارم یه راهی باشه زودتر جواب بده من ۱۸ سالمه دوس دارم اندامم خوب بشه الان ک تقریبا ۹ روزه مدام ورزش میکنم و غذامم خیلیی کم ۱ کیلو کم کردم ولی زودتر میخوام کم کنم
اخه خودشون ک خیلی تایید میکنن و میگن عالیه قیمتش هم ۴۰۰ تومنه یک ماهش ولی من از دکتر شنیدم گفتش ک با ...
منم گول تبلیغاتشون رو خوردمو پونصد تومن هزینه کردم اما جواب نگرفتم درضمن عوارضش کاملا درسته من خودم بعد از اینکه عمه م رو دیدم دیگه استفاده نکردم اما بعدش بازهم دیدم کسایی رو که عوارضی براشون پیش اومده بود
عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی80 وزن هدف67 قد165 عضو گروه نارنجی تاریخ عضویت:00/02/28
ایده آل هر ماه چهار یا پنج کیلو کم کردنه .غیر از این برای بدن ضرر داره
اخه من تو عقدم نامزدممم اینا قراره تا یه ماه دیگه بیان دوس دارم حداقل یکم تغییر کرده باشم لاغربشم .قدم ۱۶۳ وزنم ۷۷کیلو اما بدنم زیاد بهم ریخته نیس جمع و جورم