سی و پنج هفتمه زیر شکمم درد میکنه تو این چن روز اخیر احساس میکنم بچه خیلی دیگ داره میره پاین شمام اینجوری بودین یا واقن بچه داره میره پاین!؟واسه معاینه هم نرفتم دوس ندارم از الان معاینه بشم هفته ی سی و هشت میخام برم واسه معاینه اما شنبه هم پیش دکتر کرم نیا وقت دارم چیکار کنم!؟
خدایش من اصن استرس و ترس ندارم بابت زایمان طبیعی انگار صد تا شکم زایدم میدونم چ ب چیه با اینکه اولین ...
چقدر خوب...واقعا واقعا میدونی چی به چی هست؟ کلاسهای بارداری شرکت کردید؟ من مقصر خودم هستم زیاد تحقیق و سرچ کردم باعث شد ترس بیاد سراغم.البته نزدیکانم بی تاثیر نبودند
چقدر خوب...واقعا واقعا میدونی چی به چی هست؟ کلاسهای بارداری شرکت کردید؟ من مقصر خودم هستم زیاد تحقیق ...
نه بابا هیچ کلاسی شرکت نکردم اکثرا خاطره هایی که اینجا میزارنو میخونم تجربه هاشون رو یادم میمونه یه کتاب هم هست برای بارداری تا زایمان و بده زایمانه اونم میخونم ولی دلیل اصلی استرس نداشتنم اینا نیست همیشه بقیه خیلی چیزارو بزرگ میکنن و به ادم میگن مثلن خیلی ببخشید من از شب عروسیم هراس داشتم اونجور که شنیده بودم یه چیز خیلی گنده یه درده خیلی بد برای خودم ساخته بودم اما واقن چیزی نبوده که بخاطرش بخام شوهرم و خودم رو ازیت کنم برای همین هرکس راجب زایمان طبیعی هم بد میگه من اصن استرس نمیگیرم یا حتی ترس به دلم نمیاد همیشه هم وقتی پری میشدم تا بیمارستان میکشید کارم از درد واسه همین اصن واسم مهم نیست درد زایمان طبیعی و از اولش به خودم این امیدو دادم که میتونم اونقد گفتم که حتی اگه الان بخام بگم ن طبیعی میترسم مغزم این حرفو قبول نمیکنه و ارامش داره اما برعکس متنفرم از سزارین اصن دوست ندارم شکمم رو برش بزنن ردش میمونه اما طبیعی بخیه هم بخوری چون نازک بوده برش و مث سزارین عمیق نبوده ردش میره تازه بهتر از قبلم میشی فقد من یه دونه مشکلم بیمارستانه که فلن صارم رو انتخاب کردم و شنبه نوبت دارم پیش کرم نیا که تعریفشو میکنن!
نه بابا هیچ کلاسی شرکت نکردم اکثرا خاطره هایی که اینجا میزارنو میخونم تجربه هاشون رو یادم میمونه یه ...
این خیلی عالی هست...چون امثال شما که واقعا بر ترستون غلبه کردید زایمان خیلی خوبی دارید.و حتما هم همینطور میشه.ترس باعث درد میشه.شما زایمان خوبی دارید روحیه خیلی مهم هست.