2777
2789
عنوان

فیل هندی نباشیم!

171 بازدید | 11 پست

شاید بدونید که در گذشته، توی هند از فیلهاشون توی جنگ ها استفاده میکردن

فیلهاشون تربیت شده، بسیار قوی و جنگجو بودن تا حدی که اگه توی جنگ، این فیلها به سمت کسی حمله میکردن، اون طرف تنها کاری که میکرده فرار بوده!

این فیلها انقد قوی بودن که نه تنها سربازها و افراد جنگجو بلکه ادوات سنگین جنگی رو هم حمل میکردن.

اما یه بار میان یه بچه فیلو جدا میکنن

به پاش یه زنجیر محکم میبندن و وصلش میکنن به یه ستونی که چندین متر توی زمین فرو رفته و حسابی محکم بوده

این بچه فیل وقتی میاد بر اساس طبیعت خودش، بدوئه میبینه که پاش گیر کرده و نمیتونه

به مرور که هرچه تقلا میکنه با شکست مواجه میشه، توی ذهنش ثبت میشه که نمیتونه بدوئه یا حتی بدون اجازه صاحبش راه بره و دیگه تقلا نمیکنه...

از اون به بعد دیگه به پای فیل یه زنجیر نازکِ متصل به یه میله سبک میبندن. اما بازم بچه فیل فرار نمیکنه. چون توی ذهنش ثبت شده که نمیتونه و راهش بسته است!

تا جایی که حتی وقتی این بچه فیل دیگه بزرگ شده و طبیعتا قادره درختهای بلند و قطور رو هم قطع کنه و بندازه زمین، همون یه زنجیر سبک، کفایت میکنه تا هیچ تلاشی برای رهایی و رشد خودش نکنه...

چرا؟

چون تو ذهنش ثبت شده که ....

برگرفته از کتاب «حرف نزن، عمل کن» برایان تریسی.

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
تو روانشناسی بهش میگن شکست از قبل تعیین شده

بله. ممنون که گفتید  

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای برایان تریسی عالی هستن😍

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
درماندگی اموخته شده

کتابای برایان تریسی عالی هستن😍

من (نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه) دید بسیار منفی به کتابهای خودیاری و موفقیت داشتم

تابحال چند جلد شاید نهایتا 5تا، بیشتر نخوندم. اینو هم به توصیه یکی از کاربرای اینجا شروع کردم

هنوزم دلم با این ژانر صاف نشده  

ولی در کل این کتابها بیشتر عمل کردنی هستن. اگه کسی واقعا عمل کنه بنظرم تاحدی نتیجه میگیره

کاری که تو بچگی با ما کردن

آره.

کاش لااقل ما حواسمون باشه با نسل بعدی این کارو نکنیم

بلکه قطع بشه این زنجیره  

من (نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه) دید بسیار منفی به کتابهای خودیاری و موفقیت داشتم تابحال چند جلد ...

چ جالب میتونم بپرسم چرا؟

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
چ جالب میتونم بپرسم چرا؟

چون همیشه فکر میکردم بیشتر از اون که عملی باشه، شعاره. و هر توصیه ای برای هرکسی کارساز نیس. چون شرایط ادما فرق میکنه. و اینکه این کتابا یه جور تبلیغ برای نویسندش هس تا جیب خودشو پرتر کنه.

ضمن این که خیلیا رو دیده بودم که با خوندن این کتابا موقتا خیلی جوگیر و پرانرژی میشن ولی طولی نمیکشه که باز میشن همون ادم بی انگیزه و بیحال سابق.

ولی خب حالا بنظرم یکسری توصیه هایی که توی این کتابا هس فارغ از زمان و مکان خاصیه.در نتیجه میتونه موثر باشه. بخاطر همین دیدم یکم مثبت تر شده