2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج رو با آب میذارم تا تقریبا له بشه مثل شله زرد

بعد شیر اضافه میکنم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

برن خور ه رو بذار با مخلوط اب و شیر بذار کاملا بجوشه و وا بشه. نمک هم بزن اخرش که اماده بود یکم خامه هم بزنی خوب میشه

برنج کم بریزی ها در حد نیم پیمانه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برن خور ه رو بذار با مخلوط اب و شیر بذار کاملا بجوشه و وا بشه. نمک هم بزن اخرش که اماده بود یکم خامه ...

اخیش اینجا چند نفر گفتم با نمک درست کن😂

تاپیک قبلیم دذمورد همین شیر برنج و با نمک و شکر بود😁😁

اول برنج رو بشور سه تا بند انگشت آب بریز روش  زیرشو کم کن بزار بجوشه وقتی یه بند انگشت آب داشت و نرم شده بود سه لیوان شیر با شکر بهش اضافه کن اگه دوست داشتی خلال بادام و پودر نارگیل و گلاب و هل هم بریز بعد با دارچین تزئین کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اخیش اینجا چند نفر گفتم با نمک درست کن😂 تاپیک قبلیم دذمورد همین شیر برنج و با نمک و شکر بود😁😁

مورد داشتیم با شیره میخورده😷😷😷🤮

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه پیمونه سرخالی برنج بذار با آب بپزه آبش اندازه ای باشه که روشو بگیره با شعله کم بذار له بشه وابره. آبش که کم شد کم کم شیر اضافه کن‌. بذار هی به خوردش بره شیر دوباره اضافه کن که قشنگ غلیظ بشه. بعد شکرشو اضافه کن تقریبا یه پیمونه بستگی به ذائقتم داره. برا یه پیمونه سرخالیم یه لیتر شیر میخواد. بعد که قشنگ پخته شد توش وانیل یا گلاب بریز که من خودم وانیلو ترجیح میدم آخر سرم بذار از جوش بیفته هر چقدر دوست داری خامه بریز تند تند هم بزن که نبره. من توی شیرش آرد برنجم حل میکنم خیلی غلیظ تر و خوشمزه تر میشه.

شیربرنج بخاطر طبع سردش باید توش حتما از هل و دارچین و گلاب استفاده کنی. 

برنج رو حتما یک روز قبل خیس کنی

نیم دونه محلی باشه

اگه نیم دونه نبود قبل پخت یکم بکوبش

خوب این نکته ها رو گفتم اول برنج رو باید بپزی کامل که شکفته شد بعد از یک ساعت و آبش کشیده شد شیر رو اضافه کنی و شکر اگه دوست داشتی میتونی آخر پخت خامه هم بزنی و با دارچین تزئین کنی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مورد داشتیم با شیره میخورده😷😷😷🤮

عزیزم خوب شیربرنج یه نوع دسره شیرینه فکر کنم اصالتش به قزوین برمیگرده اگه اشتباه نکنم. 

شاید شما شیر پلو رو داری با شیربرنج اشتباه میگیری که با نمک میخورید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀