2777
2789

روگونه هام پره منافذه چیکارکنم دارم دق میکنم بخدا..حتی از روی کرم پنکک هم معلوم منافذم خیلی بازتر شده نسبت به قبل نمی‌دونم چیکار باید بکنم

شنیدم ماسک تخم مرغ خیلی خوبه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک های گیاهیی بزار یخ بزار بزنی نت کلی چیز هست من کلی ماسک بلدم و مصرف میکنم برا صورتم

بگو عزیزم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

من رفتم دکتر بهم 

اسپری کوچک کننده منافذ سنیره داد 

باید ۵ تا ۶ ماه استفادهکنی ولی خیلی موثره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من تازگی کرم ضد لک گیاهی خریدم 

و ماسک نشاسته و گلاب هفته ای دوبار 

مخصوصا برای زیر چشمم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
میکرو نیدلینگ انجام ندادی؟

نه 

فقط همین اسپری که قیمتش هم پایینه استفاده کردم 

دوماه 

حدودا نصفشون خوب شدن

فک منم با لیزر فرکسل بهتر میشه ب شرطیکه ادامه بدی و ی حلسه فقط نری ول کنی. میکرونیدلینگم خوبه

هزینه هاشون چطوره؟خبرداری؟بخدااعتماد بنفسم صفرشدع میخاستم عکس بذارم ببینید سایت خبرابع