2777
2789
عنوان

دلم گرفته از پدر و مادرم

369 بازدید | 18 پست

من یکسال و نیمه ازدواج کردم الان یه دختر سه ماهه دارم راستش پدرم نه بهم جهاز درست و درمونی داد در حد چند تکه ظرف و وسایل خواب با اینکه بچه اول بودم و وضعشون هم بد نیس میدونم که میتونستن بخرن تازه امسال استخدام شدم و دانشجوییم هم حقوق اندکی داشتم که صرف تحصیل میشد ولی من از خیلی چیزا میزدم تا بتونم جهاز بخرم همه ی وسایل بزرگو شوهرم خرید هیچوقت هیچی هم نگفت سیسمونی هم خودمون تنها رفتیم خریدیم حتی مادرم همراهم هم نیومد تو شهر غریب زندگی میکنم حتی وقتی اومدن پیش دخترم یه کادوی کوچیک هم بشن ندادن همیشه هم از خودشون تعریف میکنن و از من توقع دارن چجوری بهشون بگم ازشون دل گیرم احساس میکنم اصلا منو دوس ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت و شوهرت دارین توقعی نداشته باشه خداروشکر کن محتاج دیگران نیستین.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
حالا مگه گرفتن بچه بزرگ کنی ول کنی به امان خدا خوبه مثل من 

نه من منظورم پدرمادر الان بود یهو فکرم رفت پیش پدرم ک قراره باکدوم پول جهاز دو تادختر جور کنه البته که خدا کریمه شکر خدا ک همسرت آقاست به داشته هات فک کن

احساس میکنم همیشه اضافی بودم هر وقت میرم پیششون احساس اضافی بودن میکنم میگه ۲ کیلو برنج می آوردی یا‌فلان چیز بخر بیار احساس میکنم الکی قربون صدقه دخترم میره بچه من نوه اولشونه حتی بهشون یارانه هم نمیدن به خاطر گردش مالی 

نه من منظورم پدرمادر الان بود یهو فکرم رفت پیش پدرم ک قراره باکدوم پول جهاز دو تادختر جور کنه البته ...

میدونی چیه من هیچوقت هیچ توقعی ندارم از هیچکس حتی شوهرم از ۱۹ سالگی رو پای خودم بودم حتی الانم خیلی چیز از وسایل خونه کم دارم هی کم کم میخرم ولی واقعا خیلی بهم کم لطفی کردن الان مادرم میگه بیا خونمون میگم نمیتونم بیام ینی دیگه دوس ندارم برم دختر داییم دنیا اومد هم کادو بردن هم پول بعد میگفت احساس میکنم کم دادم واقعا احساس بچه سر راهی دارم