2777
2789
عنوان

ماما همراه موقع زایمان

795 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کسی تو کرج ماما همراه داشته که موقع زایمان پیشش باشه کمک کنه؟!اگه بودید توروخدا بیاید راهنماییم کنین هزینش چقد بوده؟!چیکارا کرده ؟!اگه خوب بوده بهم معرفیش کنین❤🌷

اگه اینستا دارید پیج ریحانه سنتر نگاه کنید ماما همراهشون خانم ابادی ان که کلاسای ورزش برا بارداری راحت هم میزارن

از قیمتاشون اطلاع ندارم ولی فکر نکنم زیاد باشهه

من کلاس قبل بارداری باهاشون رفتم عالی بودن

خیلییی خوش اخلاق وکار بلد

اگه اینستا دارید پیج ریحانه سنتر نگاه کنید ماما همراهشون خانم ابادی ان که کلاسای ورزش برا بارداری را ...

ممنون عزیزم آیدی اینستای ریحانه رو پس برام بنویس بیزحمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم آیدی اینستای ریحانه رو پس برام بنویس بیزحمت

خواهش

Reyhane.center

همچین چیزی الان خودم اینستا ندارم ولی این یادمه

همش میگم کاش منم کرج یا تهران بودم خانم ابادی ماماهمراه میشد

انقد ک از تجربه های خوب زایمان فیزیولوژیکشون میگن

زایمان بدون درد و بدون بخیه

ولی ان شالله همین مجازی کلاس هاشون شرکت میکنم 

خواهش Reyhane.center همچین چیزی الان خودم اینستا ندارم ولی این یادمه همش میگم کاش منم کرج یا تهرا ...

الهی عزیزم...اشکال نداره کلاساشم مفیده دیگه اینطور که ازش تعریف میکنن..ادرس و شماره خود خانوم آبادی رو ندارید؟!

من دارم فکر میکنم بگیرم ماما همراه یا نه.  الان گفتی تنها، یجوری شدم همون بگیرم انگار بهتر ...

الهی شرمنده نمیخواستم بترسونمت اصلا نگران نباش همه چی انشالله به خوشی تموم میشه و نینی رو سالم بغل میگیری عزیزدلم