2777
2789

من اصلا به اون شخص فکرنکردم ونمیکنم...

ولی امشب چندبار توخواب دیدمش به نظرتون دلیل خواب چیه؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون داره به تو فکر می‌کنه 

روانشناسان میگن وقتی خواب یه فرد آشنا رو میبینی که بهش فحر‌نمیکردی احتمال ۸۰ درصد وجود داره که اون به تو فکر میکرده

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
بعضیها میگن اون شخص داره بهت فکر میکنه

اره شنیدم اینو

مخصوصا که تو خواب یه درخواست داشت

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نمی دونم والا

فهمیدی  به مام بگو 

من یک سال کامل نوید محمد زاده توی خوابم بود هرشب 

روانیم کرده بود🤦‍♀️

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌
نمی دونم والا فهمیدی  به مام بگو  من یک سال کامل نوید محمد زاده توی خوابم بود هرشب&nb ...

😁😁😁😁چه جالب...چی میگف حالا

😁😁😁😁چه جالب...چی میگف حالا

هیچی بابا 

اولا در حد دوست بودیم

این اواخر یه بچه ی ۳ ساله داشتیم🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

یه سال باهاش بودم توی خواب ولی توی اون یه سال این همه پیشرفت در رابطه  واقعا بی نظیره 😂😂

هیچی بابا  اولا در حد دوست بودیم این اواخر یه بچه ی ۳ ساله داشتیم🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️ یه سال باهاش ...

آفرین آفرین...تویه سال رابطتون یه بچه ۳ساله داشتین...

معجزه س😁😁😂😂😂

آفرین آفرین...تویه سال رابطتون یه بچه ۳ساله داشتین... معجزه س😁😁😂😂😂

آره واقعا😂😂😂

ازش خوشم میاد ولی واقعا دیگه خسته شده بودم ازش 

هرشب پیشم بود😂😂😁

الان دیگه ولم  کرده رفته 😭😁😂😂😂