2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه جمله ی سختی نگفتم!

عزیزم اسم بیماری وسواس عملی فکریه ولی ما نمیدونیم چیه چ نشانه هایی داره فرد بیمار چ رفتارایی داره منظورم توضیح اینجوری بود اخه من وسواس نظم دارم ممکنه خونه زندگیمو گند بگیره برام مهم نباشه ولی کشو ها نامرتب باشه عصبی میشم استرس میگیرم شب نمیتونم بخوابم و سرم درد میگیره مثلا میرم خونه ی مادرم بی نطمی ابچکانش اعصاب منو بهم میریزه و عصبی میشم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

انگار خیلیا ی درصد کمشو دارن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بنام خدا احتمالا غلبه سودا دارین تو نت بزنین علائم غلبه سودا در مغز بخونین درمانش تو طب سنتی و یا ...

نه من بیماری خودم رو میدونم اینی که شما میگید نیست 

وسواس فکری عملیه که به انگلیسی میشه OCD

اخه جمله ی سختی نگفتم!

فک کنم از اون حالتاییه ک تو ذهنت مجبوری ی عملی و انجام بدی انگار یکی مجبورت میکنه فک میکنی اگه انجامش ندی ی اتفاق بد میافته

اصلنم توان مقابله باهاشو نداری

درسته؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عزیزم اسم بیماری وسواس عملی فکریه ولی ما نمیدونیم چیه چ نشانه هایی داره فرد بیمار چ رفتارایی داره من ...

اها این مشکلی که شما دارید رو میدونم ،مشکل من ولی درصد کمیش به پاکیزگی مربوط میشه بیشترش بخاطر چیز های دیگست ، مثلا تصاویر و افکار خیلی مزاحم و ... که پیچیده هستن.

نه من بیماری خودم رو میدونم اینی که شما میگید نیست  وسواس فکری عملیه که به انگلیسی میشه OCD

😂😂

عزیزم غلبه سودا میدونی یعنی چی؟ 

وسواس فکری عملی فقط یکی از عوارضش هست

احتمالا یبوست هم داشته باشین 

اختلال در خواب بیخوابی شبانه 

یا پر خوابی 

افسردگی 

اگزما 

و یک سری علایم دیگه ک اگه عوارض غلبه سودا تو نت رو بخونین شاید متوجه بشین

مخصوصا پاییز شدت میگیره این فکرو خیال ها

به خصوص غروب ها و با مصرف سردی ها 

از این به بعد بیشتز بهش دقت کنین

اها این مشکلی که شما دارید رو میدونم ،مشکل من ولی درصد کمیش به پاکیزگی مربوط میشه بیشترش بخاطر چیز ه ...

امیدوارم زودتر با کمک ب خودتون خوب شیدو ارامش بگیرید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی