2777
2789
عنوان

از کجا میفهمن

210 بازدید | 33 پست

من هروقت تصمیم میگیرم جواب یکیو بدم اون خودش زودتر می فهمه 😐🤣🤣🤣دور برمن نمیاد چرا دقیق همون روزی ک امادم و جواب تو چنته دارم اون بهم گیر نمیده ..از چهرم معلوم میشه؟🤔چهرم ک عادیه فک کنم از لحنم میفهمن 🤔🤔🤔🤔🤦‍♀️ 

انقد ترس داره ک طرف نمیاد؟🤔شمام اینجورید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی میگه🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میگه زهرا من مواقعی ک حرف دارم خیلی تابلو میشم ک کاری بهم نداری چیزی نمی گی😂😂🧡یعنی پخش شده بودم😂😂بهش میگم جدیدا یجوری شدی ادم میترسه یه چیزی بگه😂💔

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
🤣🤣🤣🤣تو ازکجا میفهمی اون میخواد حرفت بزنه؟

😂خب از حالاتش نمیدونی ک این زن داداش من چقد دوست داشتنی و بانمکه🧡💫

😂خب از حالاتش نمیدونی ک این زن داداش من چقد دوست داشتنی و بانمکه🧡💫

خداحفظش کنه ..منم اینجوریم ک  بقیه انگارمیفهمن ..حالتش چجوری میشه بگو توروخدا منم بدونم تابلو نکنم خودمو ...🤣🤣🤣🤣🤣

خداحفظش کنه ..منم اینجوریم ک  بقیه انگارمیفهمن ..حالتش چجوری میشه بگو توروخدا منم بدونم تابلو ن ...

فدا مرس خدا تو رو ام حفظ کنه

خب قیافه شبیه این افرادی ک منتظرن میشه هی به من نگا میکنه آخرش میبینه ن ساکتم خودش تیکه میندازه 😂😂

البته بگما تیکه های ما ۹۹ درصد شوخی ۱ درصد حالت جدی میگیره اونم مواقعه ای ک داداشم بینمون فتنه بازی درمیاره

فدا مرس خدا تو رو ام حفظ کنه خب قیافه شبیه این افرادی ک منتظرن میشه هی به من نگا میکنه آخرش میبینه ...

اع منم ک اینجوری میشم ک 🤐🤐🤐🤣🤣🤣اره مثلا هی طرفو نگاه میکنم و لحنمم عوض میشه لبخندمم حذف میشه اخه مهربونم تا ی روز اعصاب نداشته باشم همه میفهمن و دورمیشن😐لامصب نمیتونم انتقام بگیرم