2777
2789

سلام بچه ها اومدم یه چیزی بگم و برم ، قرار بود تو مشهد زایمان کنم و چندروز بمونم خونه مامانم اما مادرشوهرم گفت بیا شهر خومون راحت تریم (قوچان) منم چون بحثی پیش نیاد قبول کردم تو بیمارستان وقتی بچم به دنیا اومد ی دکتر خر اومدو گفت بچه تا 4 5 ساعت نمیمونه و اگه میخواین اعزام کنیم مشهد از حال خرامون نگم براتون انقد گریه میکردیم دعا میکردیم خلاصه اومدن کارارو انجام بدن که اعزام شیم مشهد که گفتن دکتر رفته اعزام نمیکنیم ما موندیمو کلی غصه که بچه زنده نمیمونه اینجا خلاصه فرداش ک دکتر اومد اعزاممون کردن مشهد خداروشکر اونجا گفتن بچه سالمه و هیچ مشکلی نداره از ته قلب میخوام خدا برای هیچ مادری نیاره و اینکه لطفا همیشه به حرف دکترا اعتماد نکنید بعضی هاشون واقعا هیچی نمیفهمن و الکی نگران میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا سری اول بچم بستری شد دکتر گفت ملیش یه کم چربه اصلا مونده بودم ابن چیه بعد گفت عفونت تو سرشه یه چرتایی کفت آخر سرم کادر بیمارستان کفتن دچماه بیمارستان نکهداشتی مریضیشم نفهمیدی عفونت بود بخاطر ختنه نشدمش و یه سرما خورده بود تو بدنش مونده بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خوب چرا یه در صد فکرنمیکنی معجزه ی خدا بوده

احسنت

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

اوفف خداروشکر واقعا بعضی از دکترا گاون منم برای دیسک کمرم رفتم دکتر گفت اسپاسم یسری دارو داد گفت یه ماه خوب میشی تو اون یه ماه دیسکم پاره شد مجبور شدم عمل کنم در صورتی که انقد جزئی بود که میشد با فیزیوتراپی هم حلش کرد