2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر

953 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من تقریبا ۲ ماهه که دچار مدفوع بلغمی شدم همراه با دلپیچه

تشخیص دکترم روده تحریک پذیر بود 

برام قرص بیسموت مبورین(موقه درد) و قرص رگفور نوشت

تا زمانی ک بیسموت میخوردم خوب شده بودم

اما الان تا قطش میکنم باز دلپیچه و بلغم شرو میشه..رژیم غذاییم بهم داد ک رعایت میکنم کاملا

کسی تجربه ای داره؟

من اقدامم برای بارداری هم هستم نمیدونم چیکار کنم..میترسم حامله باشم همینجور قرصم میخورم

تو بارداری  چیکار باید بکنم برای کنترلش؟دارو میتونم بخورم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه و سبزیجاتتو چجوری ضدعفونی میکنی؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
دکتر داخلی ک میرم فقط گفت iui نمیتونی بکنی چون دارو میخوری دکتر زنانم گفتم چیزی نگفت  ماه بعد ...

ای یو ای برای چی؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
میوه و سبزیجاتتو چجوری ضدعفونی میکنی؟

سبزیجات و میوه  ک چن وقته اصلا نخوردم حدود یک ماهه فقط گوجه میخورم و کاهو گ با چند قطره مایع میشورم بعد آب میکشم میذارم نیم ساعت توی آب بمونه

عزیزم من چند سال پیش داشتم، دکتر بهم گفت غذاهای ادویه دار کم بخور و اصلا استرس و ناراحتی نداشته باش چون بدتر میشه، این موضوع ارتباط مستقیم با استرس و ناراحتی داره اگه داشته باشی بدتر میشه، من هیچ قرصی مصرف نکردم و خودبه خود بعد یکی دوسال خوب شدم

منم رودم تحریک پذیره الان که باردارم یکم اذیت میکنه یا یبوست شدیدم یا بیرون روی شدید 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم من چند سال پیش داشتم، دکتر بهم گفت غذاهای ادویه دار کم بخور و اصلا استرس و ناراحتی نداشته باش ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم

من ناراحتیم فقط برای بچه دار شدن هستش 

مشکلات دیگم دارم اما مشکلات بچه دار نشدنم خیلی درگیرم کرده 

سبزیجات و میوه  ک چن وقته اصلا نخوردم حدود یک ماهه فقط گوجه میخورم و کاهو گ با چند قطره مایع می ...

اصلا از مایع استفاده به هیچ وجه استفاده نکن  فقط بانمک یا سرکه ضد عفونی کن یکی از دوستای من بخاطر مایع رودش تحریک شد یعنی از وقتی ک کرونا اومد از مایع استفاده میکرد حدود هشت ماه درگیرش بود کلی هم وزن از دست داد به محض خوردن اجابت مزاج میرفت. شاید فک کنی چند قطرس و مشکلی نداره ولی کلی عوارض داره 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌